sunnuntai 21. toukokuuta 2023

S Tärkeimmät journalisteista joutuvat toimimaan nimimerkin suojissa

On ymmärrettävää, että Suomessa valtavirtamedia voi edelleen jatkaa omaa kinasteluaan rikosraporttien oikeellisuudesta samalla kun Rooma palaa. Median tarkoitus on vain pönkittää omaa uskottavuuttaan ja puolustella omia virheitään, joilla se edistänyt pohjoismaille tuhoisan väestöllisen muutoksen synnyttämistä.

Siksi syytöksiä kohdistetaan kansalaisjournalisteihin, jotka ovat kaivelleet esille sen, mitä punavihreä toimittajakunta ei ole halunnut laiskuudessaan tai tahdottomuudestaan selvittää ja josta se ei haluaisi sen enempää kuulla kuin kertoa.

On yhteiskuntamme asenneilmapiirin kannalta kieroa, että vaihtoehtojournalistit joutuvat toimimaan nimimerkin suojissa.

Kipeän yhteiskunnallisen totuuden esille tuominen koetaan vihervasemmistolaisen woke-aktivismin ja cancel-terrorismin piirissä niin katkerana, että kansalaisjournalistit joutuvat pelkäämään itsensä ja työpaikkojensa puolesta.

[Näin oli lausuttu homoseksuaalisen filosofin Jukka Hankamäen blogissa 3.5.2022 julkaistussa merkinnässä Monikulttuurinen unelma on liekeissä, mutta mediassa kudelma jatkuu.]

2 kommenttia:

 1. Ei ole kyse valtavalemedian toimittajiksi itseään kutsuvien laiskuudesta tai tahdon puutteesta, vaan heidän määrätietoisesta wokeltelustaan cancelointia aseenaan käyttäen.

  Kansalaisjournalistit haittaavat tätä Pyhää Missiota niin maan perusteellisesti.
  Jopa niin pahoin, että muutama hallitus sitten silloin itseään oikeusministeriksi kutsunut virhetyttö harmitteli, ettei voi sensuroida Internetiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on uusin versio Milovan Djilasin käyttämästä termistä Uusi luokka.

   Poista