lauantai 20. toukokuuta 2023

S RKP haluaa vähentää mieluummin suomalaisia palvelevia julkisia menoja kuin kehitysmaiden gepardihattujen tilejä lihottavia lahjarahoja

Selvällä suomenkielellä sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että RKP haluaa vähentää mieluummin suomalaisia palvelevia julkisia menoja kuin kehitysmaiden gepardihattujen tilejä lihottavia lahjarahoja. Lisäksi hallitusneuvotteluissa on näkynyt se, kuinka RKP on turvautunut neliraajajarrutukseen maahanmuuttoasioissa.

[Näin oli lausuttu Professorin ajatuksia -blogissa 17.5.2023 julkaistussa merkinnässä Kepun petokselle on tulossa kova hinta.]

2 kommenttia:

 1. Niinhän siinä tällä menolla käy, että Rasistinen Kielipuolue, lyhyesti RKP haraa vastaan maahanmuuttokysymyksessä kunnes PS:n on ilmoitettava, ettei voi lähteä tällaiseen hallitukseen.
  Sitten Petturi Urpo perustaa huulipunahallitus kakkosen.
  Mikä lienee ollut tarkoituskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoomuksen ja Keskustan ollessa mukana hallituksessa ei päästy toteuttamaan Perussuomalaisten vaatimia ja yhdessä toteutettaviksi sovittuja asioita, kun puolue ajettiin ulos hallituksesta. Ehkä nyt olisi korkea aika kunnioittaa Perussuomalaisten vaatimuksia?

   Poista