sunnuntai 28. toukokuuta 2023

S Länsimainen kollektiivinen mielisairaus

Eräs Murrayn havaitsema merkittävä, ehkä kiireisimmin korjauksen tarpeessa oleva ongelmakohta, on lähes kaikkialla länsimaissa läpikotaisin hivutettu koulutusjärjestelmä. Länsimainen sivilisaatio tuottaa tätä nykyä massoittain ihmisiä, jotka pitävät länttä syyllisenä kaikkiin maailman ongelmiin ja historiassa tapahtuneisiin vääryyksiin. Samalla he pitävät länsimaiden ulkopuolista maailmaa jonkinlaisena syntiinlankeemusta edeltävänä paratiisina, jossa paitsi ei tapahdu mitään eikä voikaan tapahtua mitään pahaa, ja jos sellaista kaikesta huolimatta tapahtuu, se johtuu tavalla tai toisella valkoisista länsimaalaisista.

[Näin oli lausuttu Sarastus-verkkolehdessä 22.2.2023 julkaistussa Jarno Alanderin kirjoituksessa Kun länsi kääntyi päälaelleen.]

3 kommenttia:

 1. Oikeasti tämä on joillekin "totta" ja oikeuttaa ties mihin. Jotkut vielä käyttää hyväuskoisia meikäläsiä hyväksi idiootteina.

  VastaaPoista
 2. Ja mikä oli se hivuttava taho?
  Mikäpä muu kuin KGB, joka aloitti Kylmän sodan aikana massiivisen operaation Lännen mädättämiseksi romahtamaan III maailmansodassa Varsovan Liiton panssarikiilojen edessä.

  Työkaluiksi valittiin yliopistot, joita solutettiin kulttuurimarxisteilla.
  Tiedekunnista pääpaino oli oikeustieteellisillä,
  jotka tuottavat rikollisia puolustavia asianajajia, lieviä rangaistuksia vaativia syyttäjiä ja lieviä rangaistuksia langettavia tuomareita,
  kasvatustieteellisillä,
  jotka tuottavat oikeinajattelevia opettajia opettamaan oikeamielisyyttä sekä
  yhteiskuntatieteellisillä,
  jotka tuottavat virkamiehiä ja toimittajia.

  Nyt operaatio on valmis, mutta sen aloittajaa ei enää ole.
  Niin kypsä hedelmä putosi outoihin ja yllättäviin käsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin se tässä on hauskaa, että Neuvostoliitto romahti omasta mahdottomuudestaan.

   Poista