tiistai 22. marraskuuta 2022

S Nuorten tekemät väkivaltarikokset ovat rajussa kasvussa ja raaistuneet

Kesällä, kun PS:n Olli Immonen teki Mikkoselle kirjallisen kysymyksen samasta aiheesta, Mikkonen vastasi, että ”on täysin selvää, että jengiytymiseen liittyviä ongelmia ei voida pysäyttää tai ratkoa maahanmuuttoa vähentämällä. Maahanmuuton ongelmiin ei vastata kiristämällä maahanmuuttoa koskevia sääntöjä”.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päällikkö Ilkka Koskimaa kertoi perjantaina Twitterissä, mikä on tilanne Itä-Uudenmaan osalta.

– Vakavat väkivaltarikokset kohdistuvat yhä useammin sivullisiin, nuorten tekemät väkivaltarikokset ovat rajussa kasvussa ja raaistuneet, väkivaltaa ihannoidaan, kynnys sen käyttöön on madaltanut eikä katujengien olemassa oloakaan enää juuri kiistetä.

[Näin oli lausuttu Iltalehden sivuilla 17.10.2022 julkaistussa Mika Koskisen kirjoittamassa kolumnissa Marinin hallitus kielsi katujengiongelman ja löysi sen pian edestään.] 

[PS. Jotenkin aiheeseen liittyen, voit niin halutessasi käydä lukemassa ei niin vanhan blogimerkintäni Tanskan maahanmuuttokriittinen sosialidemokraattinen puolue käy vaaleja kohti.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti