maanantai 28. marraskuuta 2022

S Iranin islamilaisen tasavallan viranomaiset harjoittavat toimissaan seksuaalista väkivaltaa

Uutissivusto CNN haastatteli Irakin puolella Iranista lähteneitä ihmisiä. CNN kertoo vahvistaneensa monia raportteja mielenosoittajiin kohdistuneesta seksuaalisesta väkivallasta ja kuulleensa kertomuksia monista muista väkivallanteoista.

Yksi nainen kertoi todistaneensa ja kärsineensä seksuaalisesta väkivallasta.

”Siellä oli tyttöjä, joille tehtiin seksuaalista väkivaltaa, minkä jälkeen heidät kuljetettiin toisiin kaupunkeihin”, nainen kertoi.

”Heitä pelottaa puhua näistä asioista”, hän lisäsi.

[Näin oli lausuttu Helsingin Sanomat -lehdessä 26.11.2022 julkaistussa Eeva Nikkilä-Kiipulan kirjoittamassa uutisartikkelissa Mielenosoitukset johtaneet tuhansiin pidätyksiin – merkkejä kidutuksesta ja seksuaalisesta väkivallasta.]

[Tällaisten uutisartikkeleiden julkaiseminen sataa Perussuomalaisten laariin sekä aiheuttaa ennakkoluuloja muslimeita kohtaan.]

[Lisäksi minä kysyisin, että raiskaavatko Iranin islamilaisen tasavallan miespuoliset viranomaiset virkatoimissaan koskaan miespuolisia ihmisiä. Jos eivät raiskaa, niin johtuuko se siitä, että seksi miehen kanssa katsotaan islamissa kielletyksi? Vai johtuuko se siitä, että naisten ja tyttöjen raiskaaminen on heistä mukavampaa? Olen käsittänyt, että islamin perustajaksi tämän uskonnon nimeämä profeetta Muhammad omisti lukuisia naispuolisia seksiorjia islamilaisten lähteiden mukaan. Kuulemma hän valitsi aina kauneimmat päältä.]

4 kommenttia:

 1. Joitain vuosia sitten muuan Iranin pappisjohtaja kehui Ryssää siitä, että maa on säilynyt siveellisen puhtaana verrattuna saastaiseen Länteen:
  siellä ei esiinny lainkaan homoseksuaalisuutta.
  No, muualla maailmassa tiedetään viimeistään nyt, että kyllä esiintyy ja paljon:
  https://twitter.com/antiputler_news/status/1589598819079319553

  Tuossa oli meneillään Putin-armeijan sisäinen kurinpito raiskaamalla.
  Asianomaiset itse myöntävät tällaisen kurinpidon ja kiistävät siinä olevan mitään homostelua!
  Vaikea ymmärtää, miten se sitten onnistuu veltolla elimellä?

  Kun Kuwaitin miehityksestä 1990 oli kulunut kohtalaisen vähän aikaa, raportoitiin siellä ehdityn raiskata jo 10 000 naista ja poikaa.
  Pitäisin ihmeenä, elleivät iranilaiset viranomaiset raiskaisi myös miehiä.
  En hämmästyisi laisinkaan, vaikka raiskaisivat miehiä ja poikia paljon enemmän kuin naisia ja tyttöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Useiden kulttuurien piirissä on kuitenkin historian aikana oletettu, että paneva mies ei ole homoseksuaali, vaan se mies, jota hän panee. Gaius Julius caesarkaan ei tämän ajattelutavan mukaan olisi ollut homoseksuaali. Onhan se hieman nurinkurinen ajatus.

   Siitä on jo monta vuotta, kun aikaisemmin elämässään juutalaisuudesta islamiin kääntynyt Iranin islamilaisen tasavallan presidentti herra Ahmadinejad oli ollut matkoilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Siellä hän lausui julkisessa tilaisuudessa, että Iranissa ei ole homoseksuaaleja. Hän vaikutti hämmästyneeltä, kun hänelle naurettiin.

   Homoseksuaaleja näyttää olevan oikeasti enemmän kuin ihmiset yleensä kuvittelevat.

   Poista
  2. Itse asiassa Caesarilla oli varaa esiintyä homosuhteessa naismaisena osapuolena, koska oli todistanut miehuutensa sotapäällikkönä;
   kyllä hänkin siitä kuittia sai senaattia myöten.

   Voisin kuvitella hänen ajatuksensa kulkeneen, että hän panee naisia ja miehiä, mutta miltähän se tuntuu olla pantavana...?

   Poista
  3. Ai, niinkö se oli? Mutta Caesar olikin rohkea mies, hän joka vastoin vahvojen miesten tapoja armahti vihollisensa.

   Poista