maanantai 12. maaliskuuta 2018

S Raiskatuksi tullut nainen joutui uhrina oikeusistuimen tuomitsemaksi, ja...

Olin juuri lukenut artikkelin muutaman vuoden takaisesta tapauksesta, kun Saudeissa joukkoraiskauksen uhriksi joutunut nuori nainen oli tuomittu puolen vuoden vankeusrangaistukseen ja 200 raipaniskuun ”rietastelustaan”, joten sappeni kiehahti oikein perusteellisesti muistettuani, että täällä turvallisessa Suomessa, jossa joukkoraiskaajat tuomitaan ja uhri saa apua, elää oikeasti ihmisiä, jotka eivät kykene ymmärtämään laisinkaan, miten hirvittävissä tilanteissa maailmassa naiset yrittävät selvitä. Sen sijaan, että me länsimaiset naiset kaikin tavoin tukisimme heitä, jotka vaativat julman patriarkaalisissa yhteiskunnissa naisille tasa-arvoa ja vapautta – koska me voisimme suurena joukkona vaikuttaa asioihin – täällä vollotetaan, että ”kyllä suomalaisetkin miehet hakkaavat”.

[Helena Eronen blogissaan 10.3.2018 julkaisemassaan merkinnässä Sharia-lakia Pohjolaan, koska suomalaisetkin miehet hakkaavat!

[PS. Voit niin halutessasi käydä lukemassa Wanhan 12.8.2012 julkaistun blogimerkintäni Helena Eronen ja hihamerkkikausti.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti