maanantai 15. lokakuuta 2018

S Vaikka Ruotsidemokraateissakin on idiootteja, niin suvaitsemattomat maahanmuuttajat ovat muuttaneet Ruotsia huonoon suuntaan

Tähän väliin on pakko kysyä, mikä Deogan on ruotsidemokraateissa, jos hän oli koriste keskustassa. Ruotsidemokraattien paikallispoliitikot ovat uutisissa harva se päivä avoimen rasistisilla lausunnoilla. Deoganin mukaan puheet tietenkin häiritsevät.

– Kunnissa tässä puolueessa on idiootteja, mutta valtakunnan tason poliitikot ovat hyviä. Puoluejohtaja Jimmie Åkesson ei voi puhua politiikastamme, vaan joutuu uurastamaan näiden idioottien kanssa, Deogan sanoo.

Hänen omat vanhempansa tulivat Ruotsiin Intiasta. Nyt Deogan on puolueessa, joka haluaa pysäyttää maahanmuuton lähes täysin. Päästäisivätkö ruotsidemokraatit edes hänen vanhempansa maahan?

– Jos kylpyamme täyttyy, niin hana pistetään kiinni. Ei voi ajatella, että se on epäreilua sille vedelle, joka ei mahdu ammeeseen, hän selittää ristiriitaiselta vaikuttavaa puoluevalintaansa.

Deogan huomauttaa myös, että hänen vanhempansa tulivat aivan toisenlaiseen Ruotsiin vuonna 1970.

– Silloin puolet väestöstä näissä lähiöissä oli maahanmuuttajia ja puolet ruotsalaisia. Ihmiset kotoutuivat. Sitten ruotsalaiset lähtivät täältä turvattomuuden ja tulijoiden suvaitsemattomuuden takia, Deogan kuvailee kehitystä lähiössä. 

[Näin oli lausuttu Ylen sivuilla 8.9.2018 julkaistussa Tomi Kankkosen kirjoittamassa uutisartikkelissa Maahanmuuttajataustainen ruotsidemokraatti: Maahanmuuton ongelmista puhuminen ei ole rasismia. Artikkeli oli julkaistu päivää ennen Ruotsin eduskuntavaaleja, joissa Ruotsidemokraatit sai eräänlaisen jytkyn eli 17,6 prosenttia äänistä, josta kohotusta oli ollut 4,7 prosentin verran.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti