maanantai 1. lokakuuta 2018

S Kuppikunnan värisuora tiedotusvälineistössä ja kulttuurimaailmassa aiheuttaa ilmapiirin vääristymää, joka ajaa ihmisiä kieltämään Jeesuksenkin

Me olemme kaikki vain epätäydellisiä, heikkoja ihmisiä. Niin on koomikko [nimi vaihdettukin]. Eri ihmiset ovat eri lailla epätäydellisiä ja heikkoja. Itse olen ajatellut, että [nimi vaihdetun] kääntymykseen on vaikuttanut se, että yhteiskunnan tavanomainen tiedotusvälineistö on melkein kokonaisuudessaan "suvaitsevaisten" käsissä. Vaatii sisua pysyä Voiman pimeällä puolella pitempää aikaa, kun joka tuutista tulee "suvaitsevaista" sanomaa ja suurin piirtein kaikki sitä vastustavat leimataan näissä välineissä antiliberaaleiksi, maahanmuuton vastustajiksi, äärioikeistolaisiksi, rasisteiksi, fasisteiksi ja natseiksi. Jos tällaista on nyky-Suomessa, niin voi kuvitella, miten vaikeaa on ollut vapaa-ajattelijoilla totalitaristisissa yhteiskunnissa, jos siis ajatellaan pelkästään tiedotusilmaston vaikutusta ihmisiin.

Ja toiseksi on huomattava se, että melko "suvaitsevainen" kulttuurieliitti Suomessa voi myös vaikeuttaa vapaa-ajattelijan työnsaantimahdollisuuksia, varsinkin, jos toimii kulttuurialalla, kuten [nimi vaihdettu] tekee.

Pidin kovasti miehen alkuperäisestä peliblogista, osittain juuri siinä viljellyn raisun huumorin vuoksi. Siksi suorastaan häpesin sitä, etten kyennyt pelaamaan kaikkia hienoja pelejä, mitä on olemassa. Hänen uudempi peliarvostelubloginsa on ollut melko siistiä tavaraa siihen verrattuna. Sitä lukiessa tuntee olevansa kuin Linnan juhlissa. On hillittyä ja arvokasta. Vain arvovaltaiset vieraat puuttuvat.

[Tom Kärnä 23.9.2018 Ryppy & Reikä -sarjakuvablogin merkinnän Grönmarxin sisarkunta osa II lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti