perjantai 12. lokakuuta 2018

S Hesari ei anna puheenvuoroa vastakkaista mieltä edustaville poliitikoille

Koska alkuperäisen kirjoituksen kirjoittaja on poliitikko ja puolueen puheenjohtaja, voisi pitää kohtuullisena, että vastakommentti sallittaisiin toiselta poliitikolta, toisen puolueen edustajalta. Hesari ei kuitenkaan toimi näin.

[Näin oli lausuttu Riikka Purran dust/bones/politics -blogissa 29.9.2018 julkaistussa merkinnässä Hesarista ja turvapaikkapolitiikasta, joka on kommentti siihen, ettei Helsingin sanomat -lehti hevillä hyväksy "väärää mieltä" poliittisista kysymyksistä olevia kirjoituksia Mielipide-palstalleen. Blogikirjoituksen jälkeen seuraa muuten sitten Purran sellainen kirjoitus, jota ko. lehti ei ollut julkaissut. Jokainen voi itse miettiä tykönänsä, onko kyseessä asiallinen kirjoitus, joka ansaitsisi tulla julkaistuksi. Itse olen sitä mieltä, että se on täysin asiallinen. Vaikkakin yksityisellä yrityksellä, joka Helsingin sanomat -lehti on, on tietysti oikeus olla varsin yksisilmäinen niin halutessaan toimituspolitiikassaan.]

2 kommenttia:

  1. Käsi ylös jokainen, jolle tämä oli yllätys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta olisi mielestäni melkein hyvä, jos oma agenda tuotaisiin selkeämmin esiin. Nyt vain esitetään liberaalia olematta sitä.

      Poista