torstai 23. marraskuuta 2017

S Tänä päivänä väärennetään melko paljon historiaa

Kun kuulin näistä kunniavartioista ekan kerran, niin koiranleuka sisälläni välittömästi keksi, että aivan varmasti joku vihreä, vasemmistoliittolainen tai muu demari on sitä mieltä, että tässä taas syrjitään naisia, kun kunniavartiostoissa seisoo vain miehiä. Maailma on mennyt hyvin typeräksi paikaksi, kun meikän päähän pälkähtävät läpätkään eivät pysy pitkään päässä ennen kuin joku sankari päättää tehdä niistä todellisuutta. Kiitti vaan, poliitikot, että olette pilanneet meikän lupaavan koomikon uran.

Yksi asia, mikä tässä ihmeen poliittisesti korrektissa "kaikki samaa iloista rakkaudellista paskaa ja toisinajattelijat tapetaan :) :) :) -kulttuurissa eniten vituttaa, on sen aktiivinen pyrkimys vääristellä historiaa. Historiallisissa sotaelokuvissa pitää olla enemmän naisia, koska feminismi. Peppi Pitkätossu ei saa sanoa isäänsä "neekerikuninkaaksi", koska rasismi, fasismi ja sadismi. Jos kertoo, mitä hadithien mukaan Muhammed historiallisesti teki, niin pistetään sakkoja.

Tällaisella touhulla väärennetään tietoisesti historiallista kuvaa maailmasta. Sillä väitetään, että historia oli jotain muuta kuin mitä se oli. Sodissamme ei kuollut juurikaan naisia, mutta sen sijaan kokonaiset sukupolvet miehiä joutuivat ryssän teuraaksi. Astrid Lindgren kyllä käytti sellaisia sanoja, jotka saattaisivat järkyttää nykyihmisiä ja hänen aikanaan ei järjestetty some-kampanjoita, jos joku sanoi rumasti rintaruokinnasta. Valkopesulla näitä asioita ei voi muuttaa, vaan ne ovat edelleen aivan yhtä faktoja, puhuttiin niistä tai ei. Ainoa, mitä saadaan aikaiseksi, on valheellinen kuva, että maailma ei muutu miksikään ja kaikki on vain samaa, ajatonta ja harmaata sukupuolineutraalia kukkasateenkaarta.

Oikeastaan homma ei edes rajoitu menneisyyteen, vaan samaa vääristelyä tapahtuu myös nykyajan ilmiöistä. Ihmiset ennemmin sulkevat korvansa kuin kuulevat, että irakilaiset tekevät keskimäärin enemmän seksuaalirikoksia kuin suomalaiset. Ihmiset ennemmin uskovat turvalliseen tarinaan luontoa raiskaavista kapitalisteista kuin siihen, että ydinvoiman suosio oikeastikin perustuu sen turvallisuuteen ja tehoon. Ihmiset ennemmin valehtelevat itselleen ja muille kuin kohtaavat ruman ja synkän todellisuuden.

[liberaali Jiri Keronen Facebookissa 21.11.2017. Ulostuloon liittyy Verkkouutisten uutinen SDP:n Sanna Marin: Miksi kunniavartioon otetaan vain miehiä?]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti