sunnuntai 26. marraskuuta 2017

S Vuoden yhteiskuntatieteilijäksi on valittu ei-tieteilijä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry (YKA) on valinnut Vuoden yhteiskuntatieteilijäksi Koko Hubaran. Vuoden yhteiskuntatieteilijäksi on siis valittu henkilö, joka ei ole edes tehnyt graduaan vaan jättänyt opinnot kesken ja joka ei tee tiedettä vaan kirjoittaa blogia omassa elämässään "kokemistaan" vaikeuksista. Ruskeat Tytöt -blogi on palkinnon jakajien mukaan merkittävä blogi siksi, että suvaitsevaiset tahot palkitsivat sen parhaana yhteiskunnallisena blogina kaksi vuotta sitten.

Vuoden korkeakoulutettu yhteiskuntatieteilijä tuo mieleen uudissanan uussuomalainen, joka tarkoittaa sellaista henkilöä, joka ei ole suomalainen, ei ole syntynyt Suomessa ja joka ei puhu suomea eikä edes halua opetella suomea.

Samalla logiikalla minulle pitäisi antaa Vuoden ruskea tyttö -palkinto, koska minä en ole ruskea, en ole tyttö enkä edes pidä "ruskeista tytöistä".

[paha Jari Leino 25.11.2017 Facebookissa. Ulostuloon liittyy Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n sivuilla julkaistu juttu Kirjailija, päätoimittaja Koko Hubara on Vuoden yhteiskuntatieteilijä.]

[PS. Voit niin halutessasi käydä lukemassa asiaan liittymättömän blogimerkintäni Koko, jossain määrin puhuva gorilla, joka ei liity millään lailla "ruskeaan" ihmiseen Koko Hubaraan. Jälkimmäinen on muuten itse keksinyt nimensä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti