torstai 23. marraskuuta 2017

S Kirja antaa karun ja toivottoman kuvan

Kirja antaa karun ja toivottoman kuvan jatkuvasti kasvavien, sisäänpäin kääntyneiden muslimitaustaisten yhteisöjen integroitumiskyvyttömyydestä ja -haluttomuudesta. Myös yhteiskunta on osasyyllinen tapahtuneeseen, sillä monikulttuurin nimissä se ei edellytä riittävän voimakkaasti integroitumista vallitsevaan kulttuuriin ja yhteiskuntaan.

Erityisesti suomalaisten poliitikkojen tulisi lukea kirja ajatuksen kanssa ja kuvitella Saksan tilalle Suomi tulevaisuudessa, sillä ei ole mitään syytä, miksi Suomessa eri kulttuureihin kuuluvien ihmisten maahantulosta ja maan monikulttuuristamisesta johtuvat ongelmat tulisivat olemaan erilaisia kuin Saksassa ja muissa Euroopan maissa, jotka parhaillaan kärsivät monikulttuurisuuden kurimuksesta. 

[Näin oli lausuttu Kansalainen-verkkolehdessä 24.7.2017 julkaistussa Petri Saarelan kirjoittamassa uutisartikkelissa Kirja: Naispoliisin rankka arki monikulttuurisessa Saksassa, jossa tämä käsittelee kreikkalaistaustaisen siirtolaisen Tania Kambourin kirjoittamaa kirjaa – alkuperäisteos Deutschland im Blaulicht: Notruf einer Polizistin.]

[PS Voit myös niin halutessasi käydä lukemassa blogimerkintöjäni aiheesta monikulturismi.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti