torstai 23. marraskuuta 2017

S Jos tyyppi sanoo olevansa rakkauden ja ihmisoikeuksien asialla, hän todennäköisemmin tahtoo pistää väärinajattelijat leirille

Veronika Honkasalo on kyllä harvinaisen kyseenalainen ihmisen muotoinen penis, joka on niin kiero, että siinä on merimiessolmu poikineen. Hän itse tekee ensin aloitteen kaupunginvaltuustossa, minkä jälkeen toinen saman valtuuston valtuutettu kritisoi tätä tehtyä aloitetta, kuten demokratiaan kuuluu. Sitten Honkasalo syyttää tätä toista valtuutettua, että hänen kirjoituksensa on "innoittanut" törkpostailuun. Veronika myös kovasti väittää, että häntä yritetään tässä hiljentää, vaikka hän on vain rakkauden ja ihmisoikeuksien asialla.

Oletteko muuten huomanneet, että ne ihmiset, jotka eniten puhuvat rakkaudesta, ovat yleensä itse täynnä vihaa ja kyvyttömiä tuntemaan mitään muuta tunteita kuin omahyväisyyttä ja ylimielisyyttä? Entä oletteko huomanneet, että yleensä eniten ihmisoikeuksista puhuvat tajuavat kaikista vähiten siitä, mistä ihmisoikeuksissa oikeasti edes on kyse? Jos tyyppi sanoo olevansa rakkauden ja ihmisoikeuksien asialla, hän todennäköisemmin tahtoo pistää väärinajattelijat leirille ja hänen mielestään ihmisoikeus on synonyymi kaikelle, mikä on hänen mielestään kivaa.

Meikästä Veronika Honkasalo on tässä se, joka pyrkii aktiivisesti yllyttämään omaa laumaansa toisia vastaan. Halla-aho vain kommentoi normaalisti ja asiallisesti, kuten valtuutetun kuuluukin, mutta Honkasalo repi sitten kunnon mulkkuilut ja päätti, että ei vastata Halliksen kritiikkiin, vaan ryhdytään ennemmin vaan yllyttämään.

Millä helvetin logiikalla nämä toisia fasisteiksi, rasisteiksi ja sadisteiksi mustamaalaavat jätkät luulevat olevansa hyvän puolella? Miten kukaan, joka kehtaa tyyliin verrata toista kansanmurhaajaksi, voi hyvällä omatunnolla katsoa itseään peiliin ja sanoa olevansa rakkauden ja ihmisoikeuksien asialla? Sama kuin minä haukkuisin vasemmistoliittolaisia kieroiksi peniksiksi ja sitten kuvittelisin, että käyn asiallista ja rakentavaa keskustelua.

[Jiri Keronen Facebookissa tuhmasti 22.11.2017. Ulostuloon liittyy Ilta-sanomat-lehden uutinen Vasemmistoliiton Honkasalo kertoo saamastaan seksuaalisväritteisestä törkypostista – pitää syynä Halla-ahon kirjoitusta.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti