perjantai 10. marraskuuta 2017

M Jossain vaiheessa kommentointiasetuksiin tulee muutos

Tällä hetkellä, perjantaina 10.11.2017, Mullokala seikkailee -blogini asetuksissa on päällä kommentointiasetus "Kuka tahansa – sisältää anonyymit käyttäjät". Tällä hetkellä kuka tahansa voi kommentoida blogiini. Varoituksen sanana kerron, että jossain vaiheessa tulen kyllästymään tähän.

Se ei johdu siitä, että blogini olisi joutunut laajemmin koskaan roskapostittajien uhriksi tai siitä, että täällä olisi joku laajemmin häiriköinyt. Sellaisia ei ole tapahtunut. Kyse on vain siitä, että minun on itseni vaikea – sama pätee tietenkin muihin blogini lukijoihin – erotella toisistaan anonyymejä kommentoijia toisistaan. Mielellään soisin itselleni mielikuvan vakiokommentoijasta, jos sellainen olisi mahdollista.

Eli joskus tulevaisuudessa, en tiedä, miten kauan siihen kestää, tulen ottamaan täällä käyttöön kommentointiasetuksen "Rekisteröitynyt käyttäjä – sis. OpenID".

Google-tilin voi ottaa käyttöön myös nimimerkillä, eli en todellakaan vaadi ainuttakaan kommentoijista luopumaan täydellisesti anonymiteetistään. Vain em. käytännön syystä tämän tulen tekemään. Jos ei halua ottaa käyttöön Google-tiliä, niin voi ottaa esim. täältä selvää, mitä tuo OpenID merkitsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti