torstai 17. lokakuuta 2024

S Israelin kokema 10-7-hyökkäys oli pahempi kuin WTC-iskut

Israelin kokemaa 10-7-hyökkäystä on verrattu USA:n 2001 kokemiin 9-11-hyökkäyksiin: molemmat olivat Jihadisti-terroristien iskuja siviilejä kohtaan. Mutta joissakin suhteissa Israelin 10-7-iskut olivat näistä pahempia: murhatut 1400 siviiliä ovat väestön kokoon suhteutettuna 15-kertainen määrä 9-11-iskujen 3000 uhriin. Ja siinä, missä 9-11-terroristit eivät koskaan olleet henkilökohtaisessa kontaktissa uhreihinsa, Hamasin terroristit katsoivat monia Kibbutsien perheitä silmästä silmään ennen kuin kylmäverisesti surmasivat heidät.

[Näin oli lausuttu Vapaa-ajattelijoiden lehden Vapaa ajattelija numerossa 4/2023 julkaistussa Robert Brotheruksen kirjoittamassa kolumnissa Jihad: Tappamisen pyhä riemu.]

[Jihad tarkoittaa islamilaista pyhää sotaa toisinajattelijoita vastaan, ja se on ollut osa perinteisen islamin oppirakennelmaa uskonnon synnystä alkaen.]

[Uskonnollinen propaganda, jossa hamasilaisia ja gazalaisia on kylvetetty vihassa juutalaisia kohtaan, ei voi olla vaikuttamatta siten, että juutalaisten siviilien tappamisesta on tullut myös psykologisesti helpompaa.]

2 kommenttia:

  1. Mutta niin vain täällä jaakkohämeenanttilat naama irvessä yrittävät uskotella jihadin tarkoittavan oikeasti muslimin sisäistä kilvoittelua tullakseen paremmaksi ihmiseksi.
    Vaikka mistä sen tietää, etteivät ole jo alkaneet uskoa itsekin siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Oikeasti se tarkoittaa myös muslimin sisäistä kilvoittelua. Lisäksi se sisältää tosiaan kuitenkin sen, että ei-muslimeille näytetään näiden paikka maailmassa.

      Ylivoimainen enemmistö muslimeista kuuluu sellaisiin islamilaisiin yhdyskuntiin, jotka kannattavat pyhää sotaa toisinajattelijoita vastaan tai jotka eivät ainakaan ole koskaan irtisanoutuneet tästä ihmisyydelle vihamielisestä asenteesta.

      Jonkin verran leppoisampi asenteessaan toisinajattelijoita kohtaan on islamin piirissä noin yhden prosentin vähemmistöä edustava ahmadilaisuus, 1800-luvulla syntynyt lahkokunta. Mutta jos tapaa uskovaisen muslimin, niin on hyvin todennäköistä, että tämä ei pidä ahmadilaisia muslimeina vaan pikemminkin vääräuskoisina.

      Poista