tiistai 15. lokakuuta 2024

S Heteroseksuaaliset suhteet ovat rakentuneet enemmän naisten kuin miesten parinvalintamieltymysten ja -intressien mukaan

Heterosuhteet eivät missään päin maailmaa muistutakaan homomiesten välisiä suhteita. Jopa siellä, missä naiset ovat suhteellisen vapaita miesten asettamista rajoituksista ja missä lapset eivät vaikuta yhtälöön, kuten lesbojen parissa, naiset hyvin harvoin käyttäytyvät seksuaalisesti kuten miehet. Tästä voidaan päätellä, että heteroseksuaaliset suhteet ovat rakentuneet pikemminkin naisten kuin miesten parinvalintamieltymysten ja -intressien mukaan. 

[Näin oli lausuttu tietokirjailija ja tiedetoimittaja Osmo Tammisalon Ihmisluontoa etsimässä -blogissaan 15.5.2023 julkaisemassaan merkinnässä Parinvalinnasta ja lapsettomuudesta.]

2 kommenttia:

  1. Olen antanut kertoa itselleni, että homomiesten väliset suhteet alkavat kiihkeinä mutta jäävät lyhytaikaisiksi, koska niissä on mukana paljon vähemmän tunnetta kuin seksiä.
    Kun kumppanin kehon jokainen neliösentti on koluttu moneen kertaan läpi, katoaa touhusta kiihko ja on aika erota ja aloittaa uusi suhde.

    Lesbonaisten suhteissa sen sijaan on mukana vahva tunneside, mutta seksi loppuu nopeasti.
    Erään kommentoijan mukaan siksi, ettei lesboilla olekaan seksiä, vaan pelkkää esileikkiä ja se tärkein jää uupumaan kokonaan.

    VastaaPoista