maanantai 29. heinäkuuta 2024

S Euroopassa ei olla kuultu monistakaan Trumpin presidenttinä tekemistä asioista

Toinen äänestäjäjoukko on professorin mukaan kiinnostunut ihan oikeista tuloksista.

Jotkin eurooppalaiset saattavat muistaa Trumpin edelliseltä kaudelta ainoastaan myrskyisistä sosiaalisen median kommenteista sekä Meksikon ja Yhdysvaltojen välisestä rajamuurista pauhaamisesta, mutta teki hallinto neljän vuoden aikana toki töitäkin.

Yhdysvaltalaislehti Politico on listannut 30 eri Trumpin hallinnon tekoa. Joukossa ovat muun muassa muutokset puolustuspolitiikassa sekä toimet rahanpesun kaltaisten talousrikosten kitkemiseksi.

– Suurempaa osaa kiinnostaa se konkreettinen tulos, jota Trump teki presidenttinä ja mikä on häivytetty tietysti eurooppalaisesta keskustelusta kokonaan, mutta amerikkalaiset tietävät sen. He tuntevat sen kontrastin jokapäiväisessä elämässään, Ruotsila sanoo. 

[Näin oli lausuttu Iltalehdessä 13.7.2024 julkaistussa Niko Stenvallin kirjoittamassa uutisartikkelissa Kuka nousee Trumpin rinnalle? Ehdokkaina kovia kriitikoita.]

[Tuo Politico-lehden julkaisema (englanninkielinen) lista presidentti Trumpin tekemisistä on mielenkiintoinen. Minun pitää paremmalla ajalla lukea se kunnolla läpi.]

2 kommenttia:

  1. Useimmilla suomalaisilla ei ole Trumpin POTUS-kaudesta oikein minkäänlaista käsitystä.
    He vain hokevat papukaijoina vasemmistomedian raivohuutoa kuinka Trump ei ole koskaan ollut yhtään mitään muuta kuin hulluna huutaen valehteleva narsisti.

    Kaikkein idioottmiaisin väite on kuitenkin, että Trump olisi maailman voimakkkaimman suurvallan johtajana muka madellut Putlerin ja Kim III Paksun jalkojen juuressa.

    Silti suomalaiset vain toistelevat näitä älyttömiä valeita vähääkään miettimättä niiden sisältöä.
    Kun YLEnanto sanoo lehmien lentävän, nehän lentävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet ihmiset edelleen uskovat Ylen kertovan "totuuden".

      Me tarvitsisimme enemmän puoluepoliittisesti kallellaan olevia toisistaan eriäviä medioita.

      Poista