keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

S "Queer-eetos voimaannuttaa"

Laulun epänormatiivisesti normatiivinen, jäsentymätön sekamelska eri seksiakteja, preferenssejä ja apuvälineitä oli taattua queer-eetosta. Musiikkiesityksensä aikana sukkahousuasuinen Bloom mm. pohti, täytyykö hänen valita ”vain kovan ja märän välillä”, ilmoitti että hänen vaginallaan ”on oma äänensä”, että se on maukkaampi kuin ”bagel savulohen kera” ja esitti retorisen kysymyksen, ”kuka nauttii Fleshlight-masturbointivälineestä kolean kuunvalon alla?”

Opettavaisessa, mutta kaiketi ”rohkeassa ja voimaantuneessa” esityksessä oli samalla tavalla voimakasta myötähäpeää herättävää energiaa kuin amerikkalaisten konservatiivievankelistojen puhjetessa räppäämään osoittaakseen nuorisolle, kuinka ”hip” ja ”cool” he (ja heidän uskonlahkonsa) ovat. Bloomin seksipositiivisen tanssiesityksen tapauksessa opettavaiseen kukkahattu-gängstäilyyn oli yhdistetty uutena pikanttina lisänä ainoastaan itsetarkoituksellinen rypeminen erinäisissä navanaluisissa mahdollisuuksissa (tai ”seksikeitoissa”, kuten Bloom asian laulussa ilmaisi). 

[Näin oli lausuttu nimimerkki Sametin Musta orkidea -blogissa 29.6.2023 julkaistussa vieraskynätekstissä Vieraskynä: Queer - Uuden ajan seksuaalimoraali (ja sen evankelistat), osa 1, jonka on kirjoittanut anonyymiksi jäävä keski-ikäinen homoseksuaalinen mies. Blogin pitäjä itse taas on konservatiivisehko tai liberaaliskonservatiivinen lesbonainen, entinen transseksuaali. Kylläpä kuulostaa pahalta.]

2 kommenttia:

  1. Sukkahousuasuinen Bloom halusi maksimaalisesti huomiota ja ilmeisestikin sai sitä.

    VastaaPoista