sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

S Termit "moniosaaja" ja "kultamuna" ovat kummatkin peräisin monikulttuuripropagandasta

Myös vasemmiston viha on luonteeltaan ideologista ja pysyvää. On käsittämätöntä, että vasemmisto kaivaa natsikortit taskustaan yhä uudelleen ja kuvittelee, että ne ovat relevantti tapa käydä poliittista keskustelua ja ”koirapillit”  todenmukainen tapa analysoida poliittisen vastustajan tekemisiä ja motiiveja.

Vastapuolen propagandan hyväksikäyttö ja sille naureskelu oli alusta lähtien osa maahanmuuttukriittistä liikettä. Termit ”moniosaaja” ja ”kultamuna” ovat molemmat peräisin monikulttuuripropagandasta, jota valtio ja kansalaisjärjestöt tuottivat liukuhihnalta julistaen monikulttuurin ihanuutta.

Tämäkään ei ole vuosien varrella muuttunut. Vielä nykyisinkin tarjolla oleva propaganda on älyllisesti alamittaista ja pelkästään naurettavaa. 

[Näin oli lausuttu Vasarahammer-blogissa 11.7.2023 julkaistussa merkinnässä Minä ja vieraskirja.]

[Isänmaallista ihmistä tarkoittava nimitys "netsi" on myös peräisin monikulturistin kynästä. Erään "Pirjon" oli aikoinaan pitänyt käyttää toisesta ihmisestä natsi-nimitystä, mutta kirjoittikin sanan väärin. Uusi termi oli syntynyt.]

4 kommenttia:

  1. Vasemmiston viha Länttä kohtaan on syvää ja leppymätöntä, aivan samanlaista kuin muslimien.
    Siksi ne viihtyvätkin keskenään yhteisessä pahanteossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Mutta LGBTym.-väkikin joutuu tästä liitosta kärsimään. Samoin LGBTym.-Israelin siviiliväestö. Mutta tästä nähdään, missä tuon porukan prioriteetit ovat.

      Poista
    2. Aakkosväen islaminrakastamisessa esiintyy kyllä vaikea-asteista realismivajausta.
      Ajattelevat ehkä vihollisensa vihollisen olevan heidän ystävänsä?
      Ainakin siinä tapauksessa joutuvat huomaamaan, että viholliseni vihollinen voi olla aivan hyvin minunkin viholliseni.

      Poista
    3. Voi kuitenkin olla niin, että monet LGBTym.-väestöön itse kuuluvat ymmärtävät uhan paremmin kuin heidän "puoltaan" pitävät heteroseksuaaliset aktivistit. Siis keskimäärin.

      Poista