sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

S Moderni feminismi ja sukupuolten välinen sota

Moderni feminismi on pyrkinyt nimenomaan tasapäistämään naiset ja miehet, ja tähän kuuluu suurena osa-alueena sukupuolten erilaisuuden kieltäminen. Eli naisten ja miesten erilaiset toiveet ja tarpeet on selittelöity olemattomiin, todettu, että mitään eroja ei ole ja saatu heteroseksuaaliset naiset ja miehet dissosioitumaan pariutumisen ja yhteiselämän lainalaisuuksista. Eli toisinsanoen, heteroseksuaaliset naiset ja miehet on saatu dissosioitumaan myös omasta seksuaalisuudestaan ja siitä, että mikä oikeastaan saa heidät motivoitumaan. Homma on jo vuosikaudet, ellei vuosikymmenet, ollut jo niin typerällä tasolla, että naurattaisi ellei itkettäisi.

Minä kannatan ensimmäisen aallon feminismin tavoitteita naisten ja miesten tasa-arvoisuudesta lain edessä. Tämä tavoite saavutettiin, mutta sitten tapahtui jotakin outoa ja työ jäi kesken. Sen sijaan, että olisi pyritty saamaan naiset ja miehet työskentelemään yhdessä entistä tehokkaammin ja kunnioittamaan toinen toistaan enemmän, niin homma lähti oudoille sivuraiteille ja syntyi ns. sukupuolten sota, jossa naiset ja miehet ovat entistä enemmän toisiaan vastaan eri tavoin. 

[Näin oli lausuttu Musta orkidea -blogissa 6.5.2023 julkaistussa merkinnässä Mitä se tarkoittaa, että en ole feministi? Ihmislajin pariutumisesta, osa 1. Blogin kirjoittaja nimimerkki Sametti on nuorehko lesbonainen, entinen transseksuaali.]

2 kommenttia:

  1. Sukupuolten välinen sota nauratti, kun se keksittiin iloisella 1960-luvulla.
    Joitakin se naurattaa vieläkin, vaikka se on edennyt jo viimeiseen vaiheeseensa:

    länsimainen nainen on liittoutunut afro-, arabi- ja afganistimiesten kanssa valkoista heteromiestä vastaan tuhotakseen tämän.

    Lopputuloksena valkoinen heteromies olisi valkoisen heteronaisen alainen työorja ja valkoinen heteronainen afro-, arabi- ja afganistimiehen alistuva haaremiorja.

    Epäilemättä monet fempsat kuvittelevat olevansa Lopullisen Voiton (Endsieg) jälkeen kemumatu-liittolaistensakin valtiattaria.
    Heille tulee silloin hyvin tyly herätys.

    VastaaPoista