keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

S Työmarkkinauudistuksille on eduskunnan enemmistön tuki

Suomen julkisen talouden tilanne on jo entuudestaan vaikea. Hallitusta vastaan suunnatut pitkät ja massiiviset poliittiset lakot aiheuttavat suurta vahinkoa Suomen taloudelle ja tulevat kalliiksi veronmaksajille, Orpo sanoo.

Orpon mukaan ”liitot osoittavat lakoillaan tarpeen rajoittaa poliittisia lakkoja”.

– Sdp teki juuri välikysymyksen työmarkkinatoimista ja hallitus sai eduskunnan luottamuksen. Työmarkkinauudistuksille on eduskunnan enemmistön tuki, Orpo sanoo.

[Näin oli lausuttu Ilta-sanomat -lehdessä 6.3.2024 julkaistussa Iida Hallikaisen kirjoittamassa uutisartikkelissa Pääministeri Petteri Orpolta synkkä viesti ay-liikkeelle: ”Suurta vahinkoa”.]

[Ei henkilöihin kohdistuvaa fyysistä väkivaltaa, mutta rakenteellista väkivaltaa vaikuttaa Suomen ammattiyhdistysliike nyt harjoittavan.]

2 kommenttia:

 1. Suomen aayy ehti YYA-Kekkoslovakiassa ja sen jälkeenkin oppia liian hyvälle.
  Nyt se on tukehtua kiukkuunsa, kun aivan kaikki ei enää menekään käskemällä läpi ja Saavutetuista Eduista onkin kenties luovuttava.

  Asianomaisille on turha yrittää selittää, että jos tehdään kuten ne haluaisivat Suomi kaatuu konkurssiin eikä niiltä kysytä sen jälkeen enää yhtään mitään.
  Tykinruoka ei ymmärrä niin monimutkaista asiaa eikä ökypalkkaisia liittojohtajia kiinnosta;
  nehän voivat bankrotin jälkeen mennä rahoineen minne niitä huvittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka kapitalismi tukehtunee ennen pitkää omaan mahdottomuuteensa, niin en pidä näitä poliittisia lakkoja kovin järkeenkäypinä.

   Poista