maanantai 11. maaliskuuta 2024

S Ammattiyhdistysliike aiheuttaa nyt taantumaa ja investointien tuhoa

Valtiovarainministeri, perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra syytti aiemmin tänään liittojen vastustavan hallitusta.

– Lakot tulevat vaikuttamaan merkittävästi yrityksiin ja yhteiskuntaan ja myös kansantalouteen - taantumaa tarkoituksella syvennetään ja pahennetaan. Investoinnit rysähtävät todennäköisesti vielä voimakkaammin, Purra jyrähti.

– Ja miksi. Siksi, että liitot vastustavat hallitusta, hän jatkoi.

[Näin oli lausuttu Ilta-sanomat -lehdessä 6.3.2024 julkaistussa Iida Hallikaisen kirjoittamassa uutisartikkelissa Pääministeri Petteri Orpolta synkkä viesti ay-liikkeelle: ”Suurta vahinkoa”.]

[Ei henkilöihin kohdistuvaa fyysistä väkivaltaa, mutta rakenteellista väkivaltaa vaikuttaa Suomen ammattiyhdistysliike nyt harjoittavan.]

2 kommenttia:

  1. Vaan kaipa sitä valtionvelkaakin voi sitten ottaa ei nyt loputtomiin, mutta lisää kuiten päätellen siitä, että Japanin valtionvelka on Suomeen nähden nelinkertainen eikä se ole vielä bankrotissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Euroopan unionin jäsenenä Suomella on kuitenkin uhkana alijäämämenettelyyn päätyminen. Se onneksi pakottaa sitten lopettamaan velaksi elämisen joksikin aikaa.

      Poista