lauantai 23. maaliskuuta 2024

S Sananvapaus on vapautta. Se on vapautta ilmaista mielipiteitä

Länsimaisten, demokraattisten yhteiskuntien kulmakivenä on sananvapaus. Tiedotan, että tähän ei nyt kaivata naamakarvaista vasemmistolaista ammattityötöntä kertomaan sananvastuusta, konsepti riittää. Sananvapaus on vapautta. Se on vapautta ilmaista mielipiteitä. Niitä voi ilmaista puhumalla, kirjoittamalla tai vaikka järjestämällä mielenosoituksen. Ja nimenomaan semmoisen mielenosoituksen, jossa ei fyysisesti vahingoiteta muita ihmisiä tai heidän omaisuutta. 

[Näin oli lausuttu liberaalin Janne Paalijärven blogissa 16.4.2022 julkaistussa merkinnässä Örebron mellakat suoritti ali-ihmisten tasolla oleva, integroitumiskelvoton paskasakki.]

2 kommenttia:

 1. Vaan täällä Suomessa, joka julisti eräälle POTUSille tämän vierailulla olevansa Sananvapauden Maa on ollut muuan virheä naisoletettu oikeusministeri, jonka mielestä USAssa on aivan kummallinen sananvapauslainsäädäntö:

  sen mukaan jokainen saa sanoa mitä tahansa mistä tahansa sensuroimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.

   Sananvapauden ydin on saada laukoa helvetin typeriä mielipiteitä. Kaikilla ei kuitenkaan ole samaa mielipidettä siitä, mitkä ovat niitä typeriä mielipiteitä.

   Poista