lauantai 23. maaliskuuta 2024

S Turvapaikkaturistit voivat pian Venäjän uuden peliliikkeen ansiosta entistä lyhyemmällä varoitusajalla suunnata sinne, josmissä milloinkin hyväuskoisen Euroopan raja aukeaa

Venäjä on poistamassa viisumipakon usean Afrikan ja Lähi-idän maan kansalaisilta. Todennäköisesti ketunhäntä on kainalossa tässäkin. Turvapaikkaturistit voivat pian entistä lyhyemmällä varoitusajalle suunnata sinne, josmissä milloinkin hyväuskoisen Euroopan raja railona aukeaa.

[Näin oli kuulunut tiivestelmä Suomen uutisissa 23.3.2024 julkaistusta artikkelista Venäjä poistamassa viisumipakon Afrikan ja Lähi-idän maiden kansalaisilta – suora tie Euroopan rajoille aukeaa.]

4 kommenttia:

 1. Aika vaarallisia ovat nämä turvapaikkaa hakévat Venäjälle!
  Ehkä oppivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsevät joskus sotimaan Ukrainaa vastaan. Mutta nyt Venäjä joutuu totta kai vähän miettimään, että kannattaako sittenkään kaikkia päästää Venäjän maaperälle.

   Poista
 2. Nythän moskoviitit saivat sitten hyvän tekosyyn alkaa lähettää partamiehiä Suomen rajan yli:
  kukapa nyt terroristeja maahansa haluaa, paitsi tsuhna!
  Tännehän kaikki saavat tulla ja kaikki saavat jäädä, vaikka päägangsteri Petturi Urpokin myöntää jo tulijoiden motiivien epäilyn olevan kenties muutakin kuin rasismia:

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000010314102.html

  "Ihmiset, jotka tulivat ja ovat tulleet rajojen läpi, emme pysty kontrolloimaan keitä sieltä tulee. Heidän taustansa tutkitaan niin paljon kuin mahdollista. On tiedossa että joukossa on henkilöitä, joilla on merkintöjä rikollisesta taustasta. Tämä on vakavasti otettava asia."

  No miksei sitä sitten oteta vakavasti?

  VastaaPoista