tiistai 15. elokuuta 2017

S Timo Soinin mukaan laki tasa-arvoisesta avioliitosta on ihmisvastaisuutta

Nyt Soini kohahdutti väittämällä hylkäämäänsä perussuomalaista puoluetta ”ihmisvastaiseksi”. Toimittaja Minna Ala-Heikkilän Aamulehteen kirjoittamassa mätäkuisessa kesäjutussa kerrottiin:

Jos Halla-aholta kysyy, onko perussuomalaiset kristillissosiaalinen puolue, hän ei voi ikinä vastata siihen myöntävästi, Soini sanoo ja muistuttaa Halla-ahon jo ilmoittaneen, että tasa-arvoisesta avioliitosta äänestämisen olisi pitänyt olla perussuomalaisten kansanedustajille omantunnon asia, eikä perussuomalaisten yhteinen kanta. Soinin mielestä Halla-ahon johtama perussuomalaiset on ihmisvastainen puolue.

Tämän mukaan ”ihmisvastaisuutta” olisi ollut äänestää homoavioliitoista oman näkemyksen eikä puoluekurin mukaan! Koska Soinin johtama perussuomalainen puolue vastusti jääräpäisesti homoliittoja, on pääteltävä, että Soinin mielestä homoavioliittojen hyväksyminen olisi ”ihmisvastaisuutta”. Ihmisvastaisuutta olisi hänen mukaansa myös eutanasian ja aborttien salliminen.

[filosofi Jukka Hankamäki blogissaan 6.8.2017 julkaisemassa merkinnässä Ihmisvihasta]

[PS. Filosofi antaa merkinnässä ymmärtää kannattavansa eutanasiaa. Itse en sellaista ymmärrä, sillä mielestäni tässä kysymyksessä on realistista uskoa nk. kaltevan pinnan argumenttiin, koska tie helvetiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti