tiistai 29. elokuuta 2017

S Ruotsi on pettänyt Suomen, ja Suomi on pettänyt Viron

Eiköhän totuus ollut vähän toisenlainen. Ruotsalaiset eivät nähneet suomalaisia sellaisina, jotka ovat puolustamassa isänmaataan. Vaan sellaisina jotka hyökkäävät ja puolustavat ja sotivat siinä missä neukutkin. Siksi he eivät päästäneet ulkomaisia joukkoja läpi maansa puolustamaan Suomea. Siis ulkomailta oli tulossa 50 000 sotilasta.Kyllä se olisi tuntunut jossain, varsinkin poliittisessa mielessä.
Heh.
Eiköhän helpoin selitys ole, että Ruotsi ei halunnut neukkujen pitävän heitä taistelun osapuolena, koska olivat varmoja, että Suomi romahtaa päivissä ja sen jälkeen ne voivat jatkaa suoraan Ruotsiin, jos pitävät sitä vihollisena.

Eli Ruotsi vain petti Suomen. Mutta sinänsä en pidä sitä isona syntinä, koska ihan samalla tavalla Suomi on pettänyt Viron lukuisia kertoja. Ja se jatkuu edelleen. Yksi syy Suomen Natovastaisuuteen on, että eivät halua puolustaa Viroa ja olettamushan on, että kun Venäjä aloittaa vanhojen valloitustensa takaisinottoa, niin Viro on ennen Suomea ja Suomella on ihan sama taktiikka kuin Ruotsilla. Jos ne nyt ottaa Viron ja me ei tehdä mitään, niin ehkä ne jättää meidät rauhaan.

[nimimerkki "JiiHoo" 26.11.2016 Usenet-ryhmän sfnet.keskustelu.kuluttaja ketjussa Kolme kiihotuskirjaa kerralla juutalainenkin vastauksenaan Matti Lehtiniemelle]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti