perjantai 25. elokuuta 2017

S Jos tahdot vähemmän terroria

Turussa tapahtunut ei tietenkään tullut yllätyksenä kenellekään, jolla on silmät tai aivot. Kaikki merkit olivat olleet esillä selkeästi jo vuosia. Suomi on noudattanut kaikilta olennaisilta osilta täsmälleen samaa maahanmuuttopolitiikkaa kuin muutkin Euroopan maat. Koska Suomi ei ole milloinkaan mikään erityinen lumihiutale, vaan täsmälleen samanlainen maa kuin muutkin, olisi ollut äärimmäisen mystistä, jos myös Suomessa ei tapahtuisi täsmälleen samaa kuin kaikkialla muualla.

Kaikki varmasti tietävät jo tässä vaiheessa, mitkä olisivat ne poliittiset keinot, joilla tällaisia voisi estää. (Esim. nopeammat ja tehokkaammat pakkopalautukset, turvallisista maista tulleiden tallustelijoiden käännytys jne.) En siis aio puhua niistä enempää, vaan keskittyä siihen, mitä Sinä voit tehdä, jotta tällaista ei enää tapahtuisi tai ainakin tapahtuisi vähemmän. Nimittäin siihen voi vaikuttaa tehokkaasti jokainen meistä.

Jos tahdot vähemmän terroria, voit tehdä muun muassa seuraavia toimenpiteitä:

- Älä äänestä vihreitä, kokoomusta, demareita, vasureita tai muita näistä puolueista. Ainoa eduskuntapuolue, jota ei voi pitää vastuullisena nykytilanteeseen, ovat Perussuomalaiset. Äänestä siis eduskunnan ulkopuolisia, kuten Piraattipuoluetta tai Liberaaleja. Jos välttämättä tahdot äänestää eduskuntapuoluetta, äänestä Persuja.

- Liity Suomen Sisuun. Suomen Sisu on maan merkittävin puolueista riippumaton yhdistys, joka pyrkii pitämään Suomen turvallisena ja vapaana, eli suomalaisena.

- Lopeta Kalevan, Hesarin ja vastaavien tilaaminen. Läppämedia ei varsinaisesti tee enää journalismia, vaan lähinnä wannabe-toimittajien mielipidekirjoittelua. Media, joka pyrkii hämärtämään tiedon, on turha media.

- Pyri kiertämään veroja aina, kun se on mahdollista. Mitä vähemmän maksat veroja, sitä vähemmän resursseja Sipilällä on ja sitä enemmän resursseja sinulla on. Sinä ja perheesi olette tärkeämpiä kuin Sipilä.

- Ja ennen kaikkea älä vaan lähde poliittisesti korrektiin pelleilyyn, jossa joku rasistiksi haukkuminen on argumentti ja käytetyn kielen kauhistelu on taistelua oikeudenmukaisuuden puolesta. Sano aina tasan, mitä mieltä olet, vaikka powers-that-be miten koittaisivat sinua leimata, demonisoida ja haukkua. Ainoa valta, mitä ajatuspoliiseilla on, on valheellinen illuusio. Mitään todellista valtaa tai edes sanottavaa heillä ei ole.

Muun muassa näillä keinoilla voit vaikuttaa siihen, että Suomi muuttuu edes hiukan turvallisemmaksi ja järkevämmäksi maaksi.

[ituhipin näköinen pitkätukkanetsi Jiri Keronen 20.8.2017 Facebookissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti