keskiviikko 2. elokuuta 2017

L Kertoo Halla-ahon arvioivan, että Perussuomalaisten suhtautuminen seksuaalisiin vähemmistöihin on Soinin lähdettyä vapautuneempi

Täysin poikkeuksellisesti jaan nyt Sosialidemokraattista puoluetta, joka ei ole nykyään bernsteinilainen, lähellä olevassa Demokraatti-lehdessä julkaistun kirjoituksen. Sen on kirjoittanut Simo Alastalo. Tämä kertoo uutisartikkelissaan, että Perussuomalaisten tuore puheenjohtaja Jussi Halla-aho arvioi Perussuomalaisten suhtautumisen seksuaalisiin vähemmistöihin olevan Timo Soinin lähdettyä vapautuneempi. Soinihan oli ja on edelleen tiukan katolinen ihminen.

Hieman lähihistoriaa: Soinihan oli luopunut vapaaehtoisesti 20 vuoden virassaolon jälkeen puolueen puheenjohtajuudesta, mutta koska hänen valitsemansa perintöprinssi ei ollut saanut hankittua itselleen Perussuomalaisten puoluekokouksessa puheenjohtajan viittaa, hän ja joukko muita ihmisiä – kansanedustajia ja ministereitä – erosi Perussuomalaisista ja perusti uuden eduskuntaryhmän, joka oli työnimeltään Uusi vaihtoehto. Myöhemmin ryhmän nimi vaihtui muotoon Sininen tulevaisuus. Niin, ja Perussuomalaisista eronneet ministerit saivat jatkaa hallituksessa ilman hallituksen eronpyyntöä ihan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Kyllä minä olen samaa mieltä Halla-ahon kanssa siitä, että seksuaalivähemmistöihin kuuluvia tulee kohdella asiallisesti ja täyden ihmisarvon pohjalta, kunhan eivät silmille hypi.

Mutta, oi, siis, katso, uutisartikkeli:

Halla-aho arvioi perussuomalaisten suhtautumista seksuaalisiin vähemmistöihin Soinin lähdettyä – ”Ilmapiiri on nyt vapautuneempi”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti