sunnuntai 11. elokuuta 2024

S Putin oli aikoinaan lausunut, että länsimaiset ihmiset ovat hedonistisia ja degeneroituneita

Presidentti Sauli Niinistö kertoi Kotkaniemi-foorumissa Luumäellä, että hän tunnisti Venäjän presidentti Vladimir Putinin puheista huolestuttavia piirteitä jo noin kymmenen vuotta sitten.

– Hän totesi, että länsimaiset ihmiset ovat hedonistisia ja degeneroituneita, ja siten länsi on heikko, Niinistö sanoi.

Hänen mukaansa Putin todella uskoo väittämäänsä.

[Näin oli lausuttu Ilta-sanomat -lehden sivuilla 7.8.2024 julkaistussa Jyri Huttusen kirjoittamassa uutisartikkelissa Sauli Niinistö huolestui Putinin puheista jo kymmenen vuotta sitten – ”Ei ole kovin hyvä yhtälö”.]

[Käsittääkseni Putin pitää homoseksuaalisuutta degeneraationa. Siksi ymmärrän sen, että hän on lainsäädännöllä aikaa myöten rajoittanut vakavasti homoseksuaalien oikeuksia ja myöskin homoseksuaalisuudesta kertomistakin. Jos tällaista ei Venäjällä rajoitettaisi lainsäädännön voimin, niin lukemattomat venäläiset miehet ja naiset alkaisivat harjoittamaan homoseksuaalista aktia. Venäläisillä on kansana tällainen taipumus.]

4 kommenttia:

  1. Kyllä hän uskoo ja vielä hullumpaakin. venäjän suurimpien rajojen palauttamiseen. On taas Venäjä onnettoman diktaattorin hallinnossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nykyään voi liittoutua sellaista institutionalisoitua hulluutta vastaan.

      Poista
  2. Moskoviittien kansantauti on itseä hairitsevä homoseksuaalisuus, ICD-10 -tautikoodi F66.1:

    https://icd.who.int/browse10/2019/en#F66.1

    Kelju vaiva, kun koko ajan haluttaa tehdä sellaista mitä aivan hyvin voisi tehdä, mutta ei kuitenkaan voi koska on pakko yrittää olla muuta kuin mitä oikeasti on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta ilman tuollaista Putinin ja hänen miestensä harjoittamaa asiaanpuuttumista venäläiset kansana kuolisi sukupuuttoon.

      Poista