lauantai 10. elokuuta 2024

S Lloyd Libison aatemaailma eroaa muiden yleläisten aatemaailmasta

Libison aatemaailma on hänen itsensä mukaan hyvin erilainen kuin muiden yleläisten. Kertomansa mukaan asia ei haittaa häntä, mutta monet tuottajat ”eivät ole tottuneet kuplansa ulkopuolelta tuleviin persooniin”.

Työpaikalla vallitsee Libison mukaan ”vahva poliittinen lataus”.

– Kun mun Inttistoorit-lippis ja Pilluminati-paita kohtaavat toisensa radion käytävillä, niin...Ei mua kuitenkaan haittaa eikä kiinnosta, kuka ketäkin äänestää tai kuka kannattaa mitäkin aatetta tai miten kukin kokee hyväksi pukeutua.

– Loppupeleissä on hurjaa olla töissä semmoisessa paikassa, jonka seinillä on kaiken maailman tarroja: että nää on MEIDÄN arvot! Oon ollut töissä palokunnassa, myynti­hommissa ja raksoilla ja nähnyt, että huonoiten voidaan paikoissa, joissa on eniten sääntöjä.

[Näin oli lausuttu Ebba Laitisen kirjoittamassa artikkelissa Kirja: Kasvispizzat olivat Lloyd Libisolle liikaa – näin kohauttanut juontaja kuvailee Yleisradion työskentelykulttuuria.]

[Jos minulla on jossain määrin eri arvot kuin yleläisillä, joilla on oma heimonsa, niin eikö ole ihan luonnollista, että haluaisin kadottaa Ylen niiltä osin kuin se ei vastaa minun arvojani? Ylen Areenaa voisin kyllä jäädä kaipaamaan, jos se katoaisi.]

3 kommenttia:

  1. Kyllä piti olla äidinkieleltään suomenkielisenä kieli keskellä suuta ruotsinkielisessä työpaikassa, jossa oli ihan hiukan esitysvaltaakin.oma kansa ensin oli siellä tinkimätön perusperiaate
    Tiedodoksi vaan Tuppuraiselle ja vasemmistoĺle

    VastaaPoista
  2. Lloyd Libison tapaus on omiaan herättämään pientä toivoa:
    wökeltäjäfempsat ovat alkaneet hyökätä jo mustaa miestä vastaan!
    Sehän olisi ollut täysin mahdoton ajatuksenakin vielä pari vuotta sitten.
    Nyt se on todellisuutta, samoin kuin edellisissä Helsinki Pride -karnevaaleissa ilmennyt valkoisten homomiesten syrjintä.

    Vallankumous on alkanut syödä lapsiaan.
    Wökeltely loppuu silloin, kuin heillä ei ole enää puolellaan muita kuin tyttöä leikkiviä poikia, ja kaikki miehet ovat kääntäneet heille selkänsä.

    VastaaPoista
  3. Vallankumous on muuttumassa vähemmän yksipuoliseksi.

    VastaaPoista