maanantai 26. syyskuuta 2022

S Razmyarille on muodostunut kokonaiskuva kaoottisista koululuokista, joissa opettajien on pahimmillaan mahdotonta tehdä työtään

”Uskon, että kaikki allekirjoittavat inkluusion arvot, ne ovat hienoja ja tärkeitä. Käytännössä sitten...”, Razmyar sanoo.

Vuoden aikana Razmyarille on muodostunut kokonaiskuva kaoottisista koululuokista, joissa opettajien on pahimmillaan mahdotonta tehdä työtään.

Ei tietenkään kaikissa kouluissa, eikä kaikilla luokilla. Razmyarin mukaan inkluusion mukanaan tuomat ongelmat korostuvat tietyillä alueilla.

Alueilla, joilla matala työllisyysaste, pienituloisuus ja alhainen koulutustaso kohtaavat, Razmyar vastaa kysyttäessä, mistä alueista on kyse. Sen tarkemmin hän ei halua alueita nimetä.

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 13.9.2022 julkaistussa Milla Palkoahon kirjoittamassa uutisartikkelissa Nasima Razmyar vaietusta ongelmasta Helsingin kouluissa: Inkluusio ajaa luokkia kaaokseen.]

[Nasima Razmyar on Helsingin apulaispormestari.]

2 kommenttia:

 1. Natsimalle on muodostunut kokonaiskuva, mutta sen kaikkien piirteiden ääneen lausuminen on liian vaikeaa.
  Varsin ymmärrettävästä syystä toki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kuluvan viikon keskiviikkona julkaistuu nk. pääblogissani merkintä, jota voisi joku pitää eräänlaisena yleisenä vastineena hänen puolueelleen.

   Poista