perjantai 17. tammikuuta 2020

S Silakkaliike ja pieni penis, joka näyttää syylältä ja sykkii mustaa visvaa

Aikaisemmin ei ole kiinnostanut kommentoida oikein mitään "Silakkaliikkeestä", koska se on niin tyhjänpäiväistä pelleilyä, että edes meikän seksielämä ei ole yhtä tyhjänpäiväistä pelleilyä. Nyt kuitenkin olen valvonut kaksi vuorokautta putkeen, minkä johdosta olen a) vihainen ja b) sekaisin, niin päätän kommentoida.

Silakkaliike on tyhjänpäiväistä pelleilyä. Kyseessä ovat täsmälleen samat kaverit, jotka ovat aikaisemmin kulkeneet nimellä "Meillä on unelma", Team Alpakka, Loldiers of Odin, antifa ja mitä näitä nyt on. Silakat eivät tuo suomalaiseen politiikkaan mitään uutta, vaan he ovat täsmälleen samaa paskaa samassa paketissa kuin aina ennenkin.

Kuinka tyhjänpäiväistä ylipäätään perustaa joku "antirasistinen" ja "suvaitsevainen" ryhmä, kun koko Suomen hallitus pöpeltää täsmälleen noita samoja tyhjiä ja tyhjänpäiväisiä juttuja? Minäpä sanon: aivan helvetin tyhjänpäiväistä. Pitäkää miekkari, jonka sanomana on "me tuetaan nykyhallitusta ja vakiintunutta valtaa!" ja saatte aikaiseksi täsmälleen saman efektin.

Sitte lisäksi silakoissa vituttaa se, että nämä tässä kuvassa olevat vitun silakat eivät ole silakoita, vaan vittu muikkuja. Siinä ne vittu on, epäsilakat saatana, ja siinä ne mätänee, koska joku Valvira kuitenki kieltää paikallista pienyrittäjää myymästä kalasaalistaan, koska sillä ei ole jotaki kylmäketjua tai anniskeluvastaavan pätevyyttä tai jotaki.

No, tuo äskeinen meni vähän ehkä ohi asiasta, mutta palatakseni alkuperäiseen aiheeseen: Silakkaliike on tyhjänpäiväisten ihmisten tyhjänpäiväistä pelleilyä, joka on pöllitty näiden tyhjäpäiden kaikkien muiden ideoiden tavoin suoraan ulkomailta vailla mitään sen syvempää ymmärrystä yhteiskunnasta.

Plus jokainen, joka käyttää sitä helvetin kalahymiötä, on läski, köyhä, ruma ja tyhmä. Lisäksi sillä on sukupuolesta riippumatta pieni penis, joka näyttää syylältä ja sykkii mustaa visvaa.

[liberaali Jiri Keronen Facebookissa 15.1.2020]

2 kommenttia:

  1. Ilman blogin pitäjän mieltymystä Jiri Kerosen kirjoitelmiin, sanoisin hänen olevan maailmankaikkeuden peniskateellisin, tyhjänpäiväisin rääväsuu, jolla ei ole mitään merkitystä mihinkään suuntaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni hän on yksi maailman loistavimmista liberaaleista. Hänen mieltymyksensä metallimusiikkiin olkoon yksi merkki tästä.

      Poista