torstai 9. tammikuuta 2020

S Levykauppa Äx alistui varisverkostolaisten häiriköiden ja mielipideterroristien tahtoon ja lopulta antoi nämä potkut

Levykauppa Äx on antanut potkut pitkäaikaiselle työntekijälleen johtuen siitä, että hän soitti muutamassa black metal -bändissä, jotka äärivasemmisto koki fasismiksi, sadismiksi ja rasismiksi. Bändit olivat sellaisia kuin Sielunvihollinen ja Barathrum. Asia on varmistettu itseäni luotettavammilta tahoilta.

Varisverkosto kirjoitti sivuilleen artikkelin, jossa se toivoi kannattajiaan lähettelemään Äxälle viestejä, joissa vaadittiin tämän kyseisen henkilön työsuhteen lopettamista. Valitettavasti Levykauppa Äx alistui varisverkostolaisten häiriköiden ja mielipideterroristien tahtoon ja lopulta antoi nämä potkut.

Olen itse ollut teini-iästä asti Levykauppa Äxän asiakas. Nyt en enää ole. Äxä pääsi nimittäin boikottiin. Ei ole mitään järkeä kantaa rahaa sellaiselle yritykselle, joka alistuu antifanttien edessä ennemmin kuin seisoo työntekijänsä puolella. Ainakin minä äänestän lompakollani nyt Äxää vastaan, sillä levyjä voin ostaa muualtakin.

Toivon myös mahdollisimman monelta muulta Äxän asettamista ainakin toistaiseksi boikottiin. Tiedän, että kaveripiirini ostaa huomattavasti enemmän levyjä kuin keskiverto kaveri ja todennäköisesti sata kertaa enemmän levyjä kuin keskiverto Varisverkoston kuntoutustuella sossulappuja täyttelevä liimanhaistelija. Olette just niitä, joiden ansiosta Äxä on olemassa.

Mielipideterrorismille ei pidä koskaan antautua. Antifantit tulevat jatkamaan kusipäistä toimintaansa, eivätkä nämä jää viimeisiksi potkuiksi, joita he ihmisille masinoivat. Mikäli tälle hommalle ei pistetä vastaan, tulemme näkemään yhä enemmän poltettuja autoja, ihmisten painostamista pois työpaikoiltaan ja keikkapaikkojen uhkailemista. Tämä on saletti.

Nyt on aika black metal -sodalle, jonka rinnalla Mäntän taistelutkin jäävät toiseksi.

[liberaali metallimusiikin ystävä Jiri Keronen 7.1.2019 Facebookissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti