lauantai 25. tammikuuta 2020

S Kytät ovat sikoja

"Poliisi antaa Kinnusen mukaan vähäisistä määristä ensin huomautuksia.
- Emme siis ensimmäiseksi jaa rangaistuksia kouraan tai kärrää oikeuteen."

Miten niin ette? Tietääkö kukaan YHTÄKÄÄN tapausta, jossa poliisi ei olisi kärrännyt oikeuteen pienestä määrästä kannabista? Minä nimittäin en tiedä.

Sen verran paljon tunnen Suomen kannabisaktivistipiirejä, kannabisyhdistyksiä, dark web -päihdekauppaa ynnä muuta, että jos poliisi oikeasti harrastaisi huomautuksia, niin saattaisin olla kuullut niistä edes kerran.

Mutta enpä ole. Sen sijaan tiedän lukuisia tapauksia, joissa tyypiltä on löytynyt tyyliin festareilta 0,25 gramman jointti, mistä on seurannut kotietsintä ja oikeudenkäynti. Hoitoonohjausta taas ei koskaan edes harkita.

Kytät on kyllä niin poliiseja, että jos en paremmin tietäis, niin luulisin niiden pamputtavan hippejä ihan jo kulttuurillisten, ehkä jopa geneettisten erityispiirteiden vuoksi.

[liberaali Jiri Keronen Facebookissa 23.1.2020. Ulostuloon liittyy Ylen uutisartikkeli "Yli 90 prosenttia saa pössytellä, piikittää, vetää nokkaan tai imeä eri aineita täysin rauhassa" – tunnetusta poliisista tilanne karkaamassa käsistä]

[PS. Kerosen tekstin viimeinen kappale on viittaus Kaleva-lehden vuosien takaiseen pääkirjoitukseen, jossa päissään tappamisen arveltiin olevan suomalaisten "kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre". Jussi Halla-ahohan sitten matki tätä kuulussa kirjoituksessaan (linkki vie Jiri Kerosen entisen blogin merkintään, joka käsittelee Halliksen ao. kirjoitusta ja kohtaloa myöskin sisältäen ao. sitaatin) osoittaakseen viranomaisten kaksinaismoralismin. Ja onnistui siinä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti