lauantai 3. joulukuuta 2022

S Tanskassa on lopulta oltu maahanmuuttoasioissa viisaampia

Suomen poliisijärjestöjen liiton mukaan katujengien jäsenistä jopa 95 prosentilla on maahanmuuttajatausta. Ongelma tuskin ratkea pelkästään moniviranomaisyhteistyöllä. Siksi Suomessa on alettava Ruotsin ja Tanskan rajoittaa sellaista maahanmuuttoa, joka tuottaa katujengien tapaisia lieveilmiöitä.

Silloin puhutaan erityisesti humanitäärisestä maahanmuutosta. Liian moni humanitäärisen maahanmuuton kautta tänne tullut ei sopeudu tai ei edes halua sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan ja noudattaa sen normistoa.

Ylen Ulkolinja esitti viime marraskuussa Tanska – rajat kiinni! -tv-dokumentin Tanskan maahanmuuttopolitiikasta. Siinä Tanskan hallituksen maahanmuutosta ja kotouttamisesta vastaava ministeri Mattias Tesfaye kertoi hätkähdyttävän asian.

Tesfayen mukaan Tanskassa ajateltiin aluksi, että tulijat kotoutuvat Tanskaan, kun he oppivat tanskan kielen. Kun näin ei tapahtunut, vallalle nousi käsitys, että tulijat kotoutuvat, kun he pääsevät kiinni työhön.

Kun tämäkin osoittautui vääräksi ja maahan syntyi edelleen maahanmuuttajien varjoyhdyskuntia, edessä ei ollut enää muita vaihtoehtoja kuin alkaa purkaa taloja maahanmuuttajalähiöistä ja rajoittaa maahanmuuttoa. Sama voi olla edessä vielä Suomessakin. 

[Näin oli lausuttu Iltalehden sivuilla 17.10.2022 julkaistussa Mika Koskisen kirjoittamassa kolumnissa Marinin hallitus kielsi katujengiongelman ja löysi sen pian edestään.] 

[PS. Jotenkin aiheeseen liittyen, voit niin halutessasi käydä lukemassa ei niin vanhan blogimerkintäni Tanskan maahanmuuttokriittinen sosialidemokraattinen puolue käy vaaleja kohti.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti