torstai 1. joulukuuta 2022

S Putinilla pakkomielle Neuvostoliitosta, sanoo ukrainalainen metalliyhtye Ignea

Bogdanovan mukaan on myös oleellista huomata, että elämme 21. vuosisataa, eikä sotaa käydä pelkästään maalla, merellä ja ilmassa. Niinpä yhtyeen jäsenet ovat muun muassa osallistuneet palvelunestohyökkäyksiin venäläistä mediaa kohtaan.

– Kyse on myös informaatiosodasta ja Venäjän suoltamasta valtavasta propagandamäärästä. Korjaamme ja blokkaamme väärää tietoa.

Sodan luonteesta kummallakin muusikolla on selkeä näkemys.

– Emme puolusta ainoastaan Ukrainaa vaan myös muuta Eurooppaa. Kyse ei ole ainoastaan sodasta Venäjä vastaan Ukraina, vaan Venäjän sodasta Eurooppaa ja ehkä myös Yhdysvaltoja vastaan, Bogdanova toteaa.

– Jos Ukraina ei kestä ja se valloitetaan, seuraava kohde on Baltia. Tätä seuraavat Puola ja Suomi. Putinilla on pakkomielle Neuvostoliitosta, eikä tämä pääty, jos emme vastusta häntä yhdessä, Zhytnyuk jatkaa.

[Näin oli lausuttu Ylen sivuilla 8.3.2022 julkaistussa Jussi Mankkisen kirjoittamassa uutisartikkelissa Ukrainalainen metallibändi sinnittelee taistelujen keskellä: "Emme puolusta ainoastaan Ukrainaa, vaan myös muuta Eurooppaa".]

2 kommenttia:

  1. Millähän rahkeilla se kehitysmaan tasolla oleva Ryssä mahtaisi valloittaa NATOn de jure-täysjäsenet Puolan, Viron, Latvian ja Liettuan sekä de facto-täysjäsenen Suomen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. On käynyt sittemmin ilmi, että Venäjän asevoimien tärkein vahvuus on sen kyky terrorisoida siviiliväestöä. Käytännöllisessä mielessä tyypillistä kasakkameininkiä.

      Poista