keskiviikko 20. toukokuuta 2020

S Suomen alkoholilaki on tietoisesti tehty tukemaan ulkomaalaisia yrityksiä ja pitämään kotimaiset yritykset pieninä, kurjina ja köyhinä

Tiesittekö, että Suomen alkoholilaki estää suomalaisia panimoita ja tislaamoita mainostamasta omia tuotteitaan sosiaalisessa mediassa suomalaisille? Samaan aikaan kuitenkin ulkomaalaiset firmat saavat mainostaa miten tahtovat ja jopa kuljettaa viinaksia suomalaisten kotiovelle. Meidän alkoholilaki tietoisesti tukee ulkomaalaisia yrityksiä ja pitää kotimaiset yritykset pieninä, kurjina ja köyhinä.

Koska suomalaiset yritykset eivät itse saa mainostaa, päätin pistää korteni kekoon ja ryhtyä pro bono levittämään Pyynikin panimon ilosanomaa. Tämä on siis häpeilemätön ja häikäilemätön alkoholimainos. Jos yritys itse laittaisi tällaisen nettiin, kyseessä olisi rikos. En saa penniäkään Pyynikin panimon mainostamisesta, vaan teen tämän puhtaasti talkootyöllä.

Kannattaa käydä ostamassa Pyynikin panimon oluita ja etenkin palkinnon voittanutta Pyynikin Payday Craft Giniä. Se maistuu hyvältä, minkä lisäksi siinä on paljon voltteja ja se menee päähän. Kännissä on mukava olla ja kannattaa aina silloin tällöin olla kännissä. Etenkin näin koronakaranteeneissa on oikein mukavaa olla humalassa.

Esimerkiksi minä olen surullinen, koska en ole tällä hetkellä humalassa. Tiedättekö, miten ongelma korjautuisi? Tietystikin ostamalla Pyynikin Panimon alkoholituotteita ja juomalla niitä mahdollisimman monta kappaletta mahdollisimman nopeasti!

Pyynikin alkoholituotteita saa sekä hyvin varustetuista ruokakaupoista että valtion monopolista. Käykää siis hakemassa omanne ennen kuin joku demarikukkahattu päättää kieltää alkoholin kokonaan.

[liberaali Jiri Keronen Facebookissa 19.5.2020. Julkaisuun liittyi hieno panimon tuotteita mainostava kuva.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti