perjantai 22. toukokuuta 2020

S Ei uskonnollisia vapaapäiviä vain muslimeille, eikä ylipäätään kenellekään

Ääri-islamistisen Muslimiveljeskunnan Suomen pää ja väkivaltaisten sharia-tulkintojen avoin kannattaja Anas Hajjar haluaa Suomeen lisää uskonnollisia vapaita, mutta luonnollisesti pelkästään muslimeille.

Hajjarin mukaan olisi tärkeää, että suomalaiset tekisivät entistä enemmän töitä ja maksaisivat enemmän veroja, jotta muslimit saisivat enemmän vapaata töistä ja koulusta. Hajjarin mukaan tällaisen vääräuskoisiin kohdistuvan jizya-verotuksen ottaminen mukaan suomalaiseen yhteiskuntaan olisi pelkästään oikeus ja kohtuus.

Itse olen luonnollisesti täysin eri mieltä. Ylipäätään yhteiskunnassa ei pitäisi olla yhtäkään uskonnollista vapaata, olivat ne sitten islamilaisia tai kristillisiä. Mitä vähemmän tekemistä uskonnolla on valtion kanssa, sitä parempi. Onhan se nimittäin täysin päätöntä, että jos esimerkiksi firmassa ei ole yhtäkään kristittyä työnantajissa tai työntekijöissä, joutuu firma silti pitämään kristittyjen määräämiä pyhäpäiviä ja maksamaan näistä ekstrapalkkaa.

Esimerkiksi itseäni pännii jokainen uskonnollinen vapaapäivä. Jos voisin, en pitäisi niitä koskaan mihinkään suuntaan. Mikä tämä helatorstaiki muka edes on? Juhlitaan sitä, että muinaiset juutalaiset uskoivat Heikki Helan nousseen taivaaseen, vaikka oikeasti se jäbä on edelleen elossa ja pyörii joissaki Gigantti-mainoksissa ja vetämässä keikkaa olutfestareilla.

Mutta enpä pysty. Kerran yritin olla juhlimatta, mutta sitten tuli inkvisitio ovelle ja pakotti meikät kirkkoon. Siellä sitte mökötin nöyränä samalla, kun pappi kertoi meikän olevan syntinen, koska tykkään syödä äyriäisiä ja maata miehen kanssa niin kuin vain miehen kanssa voi maata - eli seesteisesti käsi kädessä irstailematta.

Kaikki uskonnolliset pyhät pitäisi lakkauttaa. Niiden tilalle voitaisiin laittaa kiintiö vapaapäiviä, jotka jokainen voi pitää omien uskomuksiensa mukaisesti tai vaikka täysin niistä riippumatta. Itse esimerkiksi juhlin uskonnollisesti vain eristisiä juhlia, kuten chaofluxia. Tällä tavalla kaikki voisivat leikkiä mitä pyhiä tahansa ja todennäköisesti työvoimaakin riittäisi joka päivälle. Kristityt voisivat juhlia Joulupukin kuolemaa ja pääsiäispupua ja me pakanat voitais sillä aikaa tehdä heidän duunejaan. Kaikki voittaisivat.

[Jiri Keronen Facebookissa 21.5.2020. Ulostuloon liittyy Ilta-sanomat -lehden uutisartikkeli Suomeen halutaan uusia vapaapäiviä - ei kuitenkaan kaikille.]

[Kerosen mainitsemassa jizya-verotuksessa on ollut kyse siitä, että muslimien asellisesti valloittamilla alueilla alkuperäisasukkaille eli ei-muslimeille säädettiin raskas henkivero, jonka oli tarkoitus edesauttaa näiden kääntymistä islamiin. Muslimien kääntyminen pois islamista taas oli kuolemantuomiolla kielletty. Myöhemmin länsimaiden maailman valloittaminen vähensi suuresti jizya-verotuksen käyttöä.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti