perjantai 27. syyskuuta 2024

S Jäätelöiden seksuaalinen vallankumous

”Eläköön kukin jäätelö makunsa mukaan. Jos pistaasi elää pistaasina, kenties se ei ole vaniljalta pois…” jne.

Me elimme kuitenkin jo uhkean 2010-luvun loppupuolta, johon kuuluivat uudet kujeet: Kun rohkea ja voimaantunut minttusuklaa, joka on ”kahta mahtavaa asiaa samaan aikaan”, astuu kehiin, voimasuhteet kääntyvät. Saamme nähdä, että vanilja on yhtäkkiä auttamattoman out. ”Kukaan ei halua vain yhtä jäätelömakua”, edistyksellinen minttusuklaa toteaa ja iskostaa vaniljaan epävarmuuden. ”Etkö ole ikinä halunnut olla osa Trio-jäätelöä?”

Kärvisteltyään silmänräpäyksen muiden jäätelöiden seksuaalisen painostuksen alaisena (ja aneltuaan turhaan apua yläkerran suurelta jäätelöltä) vanilja tulee kuin tuleekin lopulta nuolaisseeksi vieressään seisovaa kinuskia. Ja niin, maistettuaan kerran tuota kiellettyä jäätelöhedelmää hänen kääntymyksensä on salamannopea ja kokonaisvaltainen: seuraa sarja kuvaotoksia, jossa yhtäkkisen kiiman haltuun ottama valkoinen jäätelöpallo maistaa milloin kutakin moninaisista tovereistaan. 

[Näin oli lausuttu nimimerkki Sametin Musta orkidea -blogissa 29.6.2023 julkaistussa vieraskynätekstissä Vieraskynä: Queer - Uuden ajan seksuaalimoraali (ja sen evankelistat), osa 1, jonka on kirjoittanut anonyymiksi jäävä keski-ikäinen homoseksuaalinen mies. Blogin pitäjä itse taas on konservatiivisehko tai liberaaliskonservatiivinen lesbonainen, entinen transseksuaali. Kylläpä kuulostaa pahalta.]

2 kommenttia:

  1. Kaikkea täytyy kokeilla, paitsi kansantanhuja ja miksei niitäkin.
    Miten sitä muuten voisi tietää, mistä oikeasti pitää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja sitten pitää siitä, mistä pitää.

      Poista