tiistai 4. lokakuuta 2022

S Suuri osa suomalaisista äänestää laajemman sosialismin tason puolesta

Siitä huolimatta Suomessakin noin 35 - 40 prosenttia ihmisistä äänestää vaalista toiseen sen puolesta, että maahamme saataisiin lisää sosialismia. Sen seurauksena meillä on monenlaisia hyvää tarkoittavia ja verovaroin ylläpidettyjä etuja kansalaisille ja muille maamme asukkaille - toisin sanoen yhteiskunnalle allokoituja kustannuksia, jotka lähtökohtaisesti kuuluisivat ihmisten itsensä maksettaviksi.

[Näin oli lausuttu Professorin ajatuksia -blogissa 13.9.2022 julkaistussa merkinnässä Sosialistinen hollitupa.]

[Tässä täytyy muistaa myös se, että Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue omana aikanaan kannatti jopa pitemmälle  vietyä sosialismia kuin Suomen Vasemmistoliitto. Tästä syystä kaikki liberaalit vastustavat sosialismia.]

3 kommenttia:

 1. Sosialismi ymmärretään nykyisin väärin pelkkänä sosiaaliliberalismina, joka kannattaa tuotannon verottamista jaettavaksi enimmäkseen sosiaaliturvaan koti- ja ulkomaille.

  Sosialismin ydin on kuitenkin sen ihmiskäsityksessä, joka näkee ihmisyksilön merkityksellisenä vain yhtenä osana konetta nimeltä Yhteiskunta.

  Fascistit omaksuivat tämän hieman eri muodossa, jossa ihmisyksilö olisi vain yksi solu elävässä olennossa nimeltä Valtio.
  Kansallissosialistit puolestaan katsoivat ihmisen olevan merkityksellinen vain osana etnistä ryhmäänsä, tarkemmin Kansaa, jotka arvotettiin arjalaisista tuhottaviin.

  Eli mitä enemmän sosialismia, sitä vähemmän arvoa sille muurahaiskansalaiselle, joka loppupelissä pitää sitä sosialismia pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syvällä sisimmässäni itse asiassa minäkin olen sosialisti. Mutta pelkään vain, että sellainen tuhoaisi elintasoni.

   Poista
  2. Mutta ainakin pääsisin sosialismin vallitessa takaisin työelämään.

   Poista