torstai 13. lokakuuta 2022

S Suomi kopioi Ruotsin virheet

Rantasen mukaan rahalla ja palveluilla ei saa kotoutumista.

– Meille lähin ja konkreettinen esimerkki on Ruotsi, joka on surkean ja sinisilmäisen maahanmuuttopolitiikan vuoksi vajonnut vaaralliseksi ja turvattomaksi maaksi. Viimeksi pääsiäisenä Ruotsin maahanmuuttajalähiöissä mellakoitiin näyttävästi. Tämä on se todellisuus, jonne olemme matkalla toistaessamme järjestelmällisesti Ruotsin virheet.

Suomessa on Rantasen mukaan syytä tehdä Tanskan mallin mukainen täydellinen paradigman muutos, jossa kotoutumisen edistämisestä siirrytään kotiutumisen edistämiseen ja maahanmuuttoa katsotaan puhtaasti kansallisen edun näkökulmasta.

Perussuomalaiset jättivät hallintovaliokunnan selonteosta tekemään mietintöön vastalauseen, koska ”koko selonteon lähtökohta on virheellinen eikä se vastaa sen enempää tarkastusvaliokunnan antamaa tehtävänantoa kuin vastaa lainkaan kotoutumisessa oleviin ongelmiin.” 

[Näin oli lausuttu Iltalehdessä 11.5.2022 julkaistussa Mika Koskisen kirjoittamassa uutisartikkelissa PS lyttäsi hallituksen selonteon maahanmuuttajien kotoutumisesta.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti