torstai 31. joulukuuta 2020

S Halla-aho työn saamista vaikeuttavista haittatekijöistä

Meidän pitäisi keskittyä poistamaan niitä tekijöitä, jotka estävät ensinnäkin työn syntymistä Suomeen ja työn pysymistä Suomessa, ja jotka toisaalta tekevät työn vastaanottamisesta vähemmän kannattavaa. 

[Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho Ylen sivuilla 30.10.2020 julkaistun uutisartikkelin Jussi Halla-aho rasismista: "Paheksun kaikkea sellaista ajattelua, että ihmisiä pitäisi kohdella eri tavoin riippuen heidän ihonväristään" mukaan.]

3 kommenttia:

  1. Ennen kaikkea meidän pitäisi keskittyä tekemään asioita sen sijaan, että keskusteltaisiin, mitä keskusteluja on käytävä asioiden tekemiseksi.

    Mutta minkäs tälle voi:
    kun miehellä on ongelma, hän haluaa siihen ratkaisun.
    Kun naisella on ongelma, hän haluaa puhua siitä ja oikeastaan enemmän ongelman aiheuttamasta tunnetilasta, joka on naiselle ongelmaa tärkeämpi.

    Yhteiskunnan naisistuessa miehet ja naiset kokoontuvat Ongelman ääreen. He esittelevät ja erittelevät sen kokonaisuuden ja eri osa-alueet.

    Kun kaikki on esitelty ja eritelty naispuheenjohtaja ilmoittaa kokouksen päättyneeksi. Kun miehet protestoivat, ettei Ongelmaa ehditty alkaa edes käsitellä, naiset katsovat heitä kuin vähä-älyisiä:

    Ongelmahan ratkaisttiin juuri. Siitä puhuttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi3/1/21 17:57

      Mielenkiintoista, mielestäni Suomen hallitus on naisvaltaisenakin toiminut upeasti koronatilanteen hallinnassa, päätökset ovat ehkä olleet nopeita, mutta lopputulos on tilastollisesti Euroopan huipputasoa ja tilanne niin hyvin hallinnassa kuin vain voi olla. Hyvä naiset.

      Poista