tiistai 26. joulukuuta 2017

S Visegrád-maiden ryhmä on aidosti edistyksellinen voima

Itsekin näen poliittisen lähitulevaisuutemme juurikin noin masentavana:
seuraavissa eduskuntavaaleissa Kepudemarisekoomusta kaikissa aikaisemmissa vaaleissa äänestäneet tekevät sen taas uudestaan, vaikka eivät edes haluaisi.
He eivät joko uskalla tai edes osaa ajatella muuta vaihtoehtoa.

Pelkäänpä pahoin SinTu-Uuvattien saattavan saada keväällä 2019 aivan liian suuren määrän maahanmuuttokriittisten ääniä, jotka olisi tarkoitettu Perussuomalaisille, mutta joita ei voi äänestää, ei voi:
siellä on se hirveä Hullu-uho, josta Yle ja HeSari ovat kertoneet niin kamalia...

EU on uhkaillut haastaa Unkarin, Tšekin, Slovakian ja Puolan Euro-oikeuteen tuomittaviksi siitä, etteivät nämä Visegrád-maat ole huolineet eivätkä huoli kansalaistensa sekaan islamisteja ja muslimimaiden "vessansa vetämällä" Eurooppaan suoltamia rikollisia.

Olen vakuuttunut siitä, etteivät Visegrád-maat todellakaan romuta oman kansan ja valtakunnan etua ajavaa politiikkaansa, vaikka islamistiterrorismista ja muslimirikollisuudesta itse kärsivät läntiset EU-maat heitä siihen kuinka yrittävät pakottaa.

Päinvastoin näkisin Visegrád-maiden esimerkin olleen eräänä merkittävänä syynä Itävallan vaalitulokselle ja siitä seuraavalle liittohallitukselle.

Ja koska kansallismielisille on kuulemma odotettavissa sekä sisä- että puolustusministerien salkut, voinemme odottaa Itävallan uuden liittohallituksen alkavan ajaa visegrádilaista politiikkaa.

Naapurimaassa Saksassa ollaan sen sijaan ehditty julistaa SPD-johtajan suulla EU:sta muodostettavan liittovaltio vuoteen 2025 mennessä.

Brexit on käynnissä, ja kuten nähty on, se on hidasta ja töisevää. Parasta mitä lähitulevaisuudelta voimme toivoa on, että Itävalta liittyy Visegrád-ryhmään ja ilmoittaa ettei enää tanssi EU-pillin tahtiin.

Bryssel saa joko erottaa heidät tai alkaa tehdä parempaa europolitiikkaa; kummassakaan tapauksessa he eivät ole enää Euroopan Neuvostoliiton jäseniä, vaan vapaat muodostamaan Visegrádin Unionin, joka olisi sitä mitä EUsta odotettiin:

itsenäisten kansallisvaltioiden talous- ja kauppaliittoutuma.


[nimimerkki "Qroquius Kad" 17.12.2017 Professorin ajatuksia -blogissa julkaistun merkinnän Heikki Aittokoski, Itävalta osoittaa demokratian voiman lukijakommenteissa]

[PS. Visegrád-maihin kuuluvat Puola, Unkari, Tshekki ja Slovakia.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti