perjantai 22. joulukuuta 2017

S Putinin kannattaisi rahoittaa Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjaa

Hyvä läppä, että Laura Huhtasaari on median ja vasemmistosalaliittoteoreetikkojen mielestä joku "Putinin ehdokas", vaikka hän on kirjaimellisesti ainoa ehdokas, joka vastasi esim. vaalikoneessa Venäjän olevan sotilaallinen uhka Suomelle. Kaikkien muiden ehdokkaiden mielestä Venäjä ei ole mikään uhka Suomelle, vaan meillä on olemassa puolustusvoimat ihan huvin vuoksi tai korkeintaan Ruotsin hyökkäystä varten.

Minkä takia Putin tahtoisi Laura Huhtasaaresta presidentin? Jos Putin tahtoo varmistaa, että Suomi pysyy nöyränä poikana, niin eiköhän se olisi järkevintä vaan rahoittaa Sauli Niinistön kampanjaa. Niinistö on umpisuomettunut ja nuoleskellut Putinia käytännössä koko uransa ajan. Niinistö on myös huomattavasti ennakoitavampi kuin vaikkapa Huhtasaari ja Putinilla on jo valmiiksi häneen hyvät suhteet sekä tieto siitä, millainen tyyppi on kyseessä. Niinistön uudelleenvalinta esimerkiksi varmistaa sen, että Suomi ei hae NATO:n jäseneksi ainakaan seuraavaan kuuteen vuoteen, ja jos Venäjä perseilee jotain, niin ainakaan Suomen puolelta ei tarvitse odottaa minkäänlaisia moitteita tai vastarintaa.

Laura Huhtasaari sen sijaan on tuntematon kortti Putinille. Huhtasaari saattaa tehdä kannanottoja ja tekoja, joita nämä pitkän linjan ammattipoliitikot eivät tee. Huhtasaari ei ole samalla tavalla poliitikko kuin muut ehdokkaat, joten hänen valintansa olisi Putinille riski. Kukaan, jolla on vähänkään käryä manipulaatiosta ja informaatio-ohjailusta ei ole niin tomppeli, että lähtisi seilaamaan tuntemattomille vesille, kun naapurisatamasta saa varmasti kalaa.

PS. Ja itse äänestän tietysti Paavo Väyrystä. Tiedän, että hän on kiero kuin korkkiruuvi ja todennäköisesti heti seuraava Cthulhusta (asteikolla ylöspäin) ja hänestä voi sanoa vaikka mitä pahaa. Mutta ihan sama. Geneettinen perimä velvoittaa ja Paavo Väyrynen on jokaisen lappilaisen hallitsija, halusi tai ei. Tiesittekö, että Suomen kuninkaan Väinö ensimmäisen kruunu on Kemissä? Syy tähän on se, että se odottaa siellä oikeutettua omistajaansa, meidän kaikkien Pavea.

[Jiri Keronen Facebookissa 21.12.2017]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti