keskiviikko 27. joulukuuta 2017

S Juutalaisvastaisuus on islamin tunnusomainen piirre, Hesari

On yleisesti tiedossa, että juutalaisviha on nimenomaan muslimeille tunnusmerkillinen kulttuuripiirre. Se ei mitenkään rajoitu palestiinalaisiin eikä ole riippuvaista Israelin kulloisistakin teoista. Esimerkiksi vilkaisu englanninkieliseen Wikipediaan paljastaa tutkimustuloksen, että Ruotsin muslimeista peräti 39 %:lla on juutalaisvastainen asenne, kun taas kaikista Ruotsissa asuvista vain 5 %:lla on juutalaisvastainen asenne. Lähi-idän muslimimaissa juutalaisvastaisuus hipoo 100 %:ia.

Miksi Hesarin punavihreässä kuplassa elävät toimittajat jatkuvasti vääristelevät totuutta? Miksi he pimittävät olennaisen tärkeää tietoa? Miksi he vähättelevät muslimeihin liittyviä ongelmia? Miksei päätoimittaja saa pidettyä punavihreitä toimittajiaan objektiivisina tiedonvälittäjinä vaan sallii jatkuvan vääristelyn, faktojen pimittämisen ynnä ideologisen propagandan levittämisen?

[kielitieteilijä Jaakko Häkkinen blogissaan 16.12.2017 julkaisemassaan merkinnässä Hesarin totuutta vääristävä uutisointi: Ruotsin juutalaisvastaisuus]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti