keskiviikko 27. joulukuuta 2017

S "Tuossa kuvassa olen minä 67-vuotiaana. Näytänkö kuvassa tuonikäiseltä, vanhemmalta vaiko nuoremmalta?"

Näyttäminen on aina kompleksista. Meitä kielletään ottamasta kantaa ulkonäköön. Mutta kuitenkin siitä irtoaa aina paljon informaatiota. Sosioekonomisesta asemasta sekä iästä. Joskus myös poliittisista ja uskonnollisista mielipiteistä, musiikkimausta ja siitä asuuko kotonaan äidin kanssa vaikka on kolmissakymmenissä.

Kuvassa on ns. gangstamuotia. Jos nykyajan nuorilla on lippis väärinpäin, tätä edelsivät ties mitkä lättähatut. Sitä ennen gangstatyyli oli Afrikan tähti -pelistä tuttu kasvot peittävä huivi. Afrikan tähti löydettiin vuonna 1905 joten gangstatyyli voidaan tätä kautta ajoittaa hyvinkin tarkasti. Pukeutumisenne vuoksi näytätte siis hyvinkin ikäistänne varttuneemmalta.

Toisaalta kuvasta näkyy että ihonne on säilynyt erinomaisen siistinä ja kimmoisana. Ihohuokoset ovat kuin kaksikymppisellä! Käytättekin varmaan ihonhoitoonne siemennestepohjaisia hoitotuotteita joiden myyntikonsulenttina olen juuri aloittanut. (Kuin sattumalta afrikan tähti -teeman kanssa tuotenimellä Cullinan.) Selvästi toimii! Osta varastoon!

[Näin on lausuttu Hikipedian sivulla Käyttäjä:NPOV/kysy vastaa.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti