sunnuntai 10. joulukuuta 2017

S Dominikaanit ovat roskahevosia

Yksi vittumaisimmista asioista täällä ihmeen Dominikaanisessa tasavallassa on, että nämä dominikaanimunkit toistuvasti sanovat meikää AMERIKKALAISEKSI. Eipä pikkasen pistä vihaksi. Ennemmin tulisin sekoitetuksi vaikka ruotsalaiseen kuin jenkkiin, koska ruotsalaiset sentään ovat läppäkielestään huolimatta kunnon ihmisiä, siinä missä USA on yksi iso ruskea kehitysmaa. Jos Turku on Suomen perseenreikä, niin USA on Maapallon perseenreikä.

Todellisuudessahan Dominikaanisen tasavallan asukkaat ovat pikkasen enemmän amerikkalaisia kuin minä. Ensinnäkin tämä maa sijaitsee Amerikan mantereella. Toiseksi näissä on vahvasti esimerkiksi latino-, afrikkalais- ja uudisasuttajageenejä, kuten jenkeissäkin. Meikä taas on täysin rotupuhdas karjalainen, venäläinen ja metsäsaamelainen. Nämä ovat siis sataprosenttisen varmasti geeneiltään huomattavasti lähempänä amerikkalaista kuin minä.

Ja sitte nämä vielä puhuu espanjaa, joka on tunnetusti USA:n toinen virallinen kieli, mikäli Trump ei onnistu rakentamaan muuria ja tekemään Amerikasta jälleen suurta. Jos joku sanoo sinque sei otto nio tio dio, niin kyllä se meikästä on enemmän jenkki ku jäbä, joka ei puhu edes äidinkieltään.

Joten haistakaapa, kaikki dominikaanit, jotka satutte lukemaan tätä meikän suomeksi kirjoitettua tekstiä, pitkä vittu. TE olette amerikkalaisia. Minä sen sijaan olen about niin kaukana amerikkalaisesta kuin tällä planeetalla on mahdollista olla. Ja jos ette usko, niin sitte kyllä loppuu sanat ja mennään ottamaan miehestä mittaa Thunderdomeen. Kaksi sisään, yksi ulos. Sillä se totuus selviää.


[Jiri Keronen Facebookissa 9.12.2017]

[PS.:]

[Otsikossa mainitsemani "roskahevoset"-ilmaisu on peräisin Ridiculousness-ohjelman juontajalta Rob Dyrdekiltä, joka on entinen ammattirullalautailija. Tämä käytti ohjelmassaan nimitystä kerran laamoista, mikä on kyllä minusta törkeätä. Englanniksi ilmaisu kuuluu siis "trash horses". 'Ridiculousness' on ohjelma, jossa näytetään erilaisia viraalivideoita, yleensä pieleen menneitä temppuja joita Rob ja ohjelman muut pysyvät tähdet Sterling "Steelo" Brim ja Chanel West Coast kommentoivat.] 

[Jos ketään kiinnostaa, niin itse tapaan katsoa Ridiculousness-ohjelmaa aina välillä. Se tulee ulkomaiselta MTV:ltä, siis kanavalta, joka tunnettiin ennen nimellä Music Television, jota nimeä käytän siitä itse edelleen, koska siten on helpompi puheessa erottaa se toisesta MTV-nimisestä kanavasta. Koska itse ajattelen ja puuhailen jatkuvasti kauhean syvällisiä, tarvitsen jotain, jonka avulla pääsen hellittämään hetkeksi. Siksi 'Ridiculousness'. Vaikka välillä se pistää vihaksi, että ohjelman vakiokasvot nauravat välillä turhan herkästi sellaisten videonpätkien kohdalla, joissa ihminen kokee jotain todella kamalaa tai tuskallista.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti