tiistai 28. helmikuuta 2023

S Katuturvallisuus on heikentynyt, osa 2

Ryöstörikokset lisääntyivät Tilastokeskuksen mukaan yleisillä paikoilla 37 prosenttia, pahoinpitelyt 15 prosenttia ja raiskausrikokset 12 prosenttia. Henkirikoksia kirjattiin yleisillä paikoilla kaksikymmentä, kun vuotta aiemmin niitä oli vain kymmenen.

Mukana tilastossa ovat sellaiset poliisin kirjaamat rikosepäilyt, jotka ovat tapahtuneet kaduilla ja muilla yleisillä paikoilla lukuun ottamatta ravintoloita, liikekeskuksia ja yleisiä tapahtumia. Niiden voi siten katsoa kuvaavan katuturvallisuutta. 

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessö 18.2.2023 julkaistussa lehden oikeus- ja rikostoimittaja Lasse Kerkelän kirjoittamassa artikkelissa Poliisi tiedotti katu­turvalli­suuden parantuneen – Se ei ole totta.] 

[Tällaisten artikkeleiden julkaiseminen voi kuitenkin lisätä epäluuloja maahanmuuttajia, varsinkin varsinaisia sellaisia, kohtaan, ja lisäksi se voi lisätä Perussuomalaisten kannatusta, mikä on hyihyi.]

4 kommenttia:

  1. Kyllä poliisi on nyt pantu pirulliseen paskarakoon:

    ensin viherkommunistien tyttöhallitus pakottaa valehtelemaan rikollisuuden muka vähenevän samaan aikaan kun kansalainen kokee jokapäiväisessä elämässään päinvastaista.
    Sitten valtakunnan päävalehtelijana kunnostautunut viherkommunistien pää-äänenkannattaja Hell-Sinkin Totuus paljastaa poliisin valehtelevan mutta ei kerro miksi.

    Oikein pitää ihmetellä miten poliisimme vieläkin jaksavat painaa työtä turvallisuuden eteen sen sijaan, että heittäisivät virkamerkkinsä sisäministeriön eteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voitaisiin perustaa Kanadan malliin valtakunnallinen poliisijärjestö, joka vuokraisi jäseniään yleisiin turva- yms. tehtäviin tekemällä sopimuksen julkisen vallan kanssa.

      Poista
    2. Valitettavasti emme ole kanadalaisia.

      Poista
    3. Niin. Mutta voimme silti oppia puhumaan jotain polysynteettistä kieltä.

      Poista