lauantai 18. helmikuuta 2023

S Halla-aho Ylellä: Ruotsinkin turvallisuuden etu, että edes Suomi kuuluu Natoon

Eduskunnan ulkoasiain­valio­kunnan ja perus­suomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho sanoo, että Ruotsillekin on enemmän etua siitä, että Suomi liittyy sotilasliitto Natoon kuin jää odottelemaan.

– Jos tällainen skenaario toteutuisi, että ainoastaan Suomen jäsenyys ratifioidaan mutta Ruotsin ei, palvelisiko edes todella Ruotsin turvallisuutta, että Suomi jäisi mieluummin Ruotsin kanssa Naton ulkopuolella odottamaan, hän sanoi Ylen Ykkösaamussa.

– Yhteinen etu on, että kumpikin maa kuuluu Natoon, mutta näkisin että toiseksi paras vaihtoehto Ruotsinkin turvallisuuden kannalta on se, että edes Suomi kuuluu Natoon.

[Näin oli lausuttu Ilta-sanomat -lehdessä 18.2.2023 julkaistussa Elina Rantalan kirjoittamassa uutisartikkelissa Halla-aho Ylellä: Ruotsinkin turvallisuuden etu, että edes Suomi kuuluu Natoon.]

[Muuten hyvä artikkeli, mutta Hallis ei ole enää aikoihin ollut Perussuomalaisten puheenjohtaja.]

[PS. Ja voisin tähän myös linkata kaksi eri-ikäistä puolustusliitto Natoon liittyvää blogimerkintääni: 25.4.2022 julkaisemani Nato on viimeinen, paras toivomme rauhasta, ja 3.10.2014 julkaisemani Suomi, Putinin oma Venäjä ja NATO.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti