maanantai 5. elokuuta 2019

S Rinteen hallitus jatkaa infrastruktuurin kurjistamista, koska ihanuus ja väistämättömyys

Jos veroja ei olisi, niin kuka rakentaisi tiet? Entä jos veroja on helvetisti, mutta sillä ei saada siltikään aikaiseksi edes kunnon teitä?

Valtio varastaa autoilijoilta noin 8 miljardia euroa vuodessa ja Rinteen hallituksen päästessä vauhtiin tuo summa tulee varmasti kasvamaan. Tällä rahalla saisi korjattua kaikki Suomen tiet ja radat vaikka 3 kertaa, mutta näin ei tulla tekemään, koska valtiolla on niin valtavasti typeriä ja turhia menoja. On tärkeämpää esimerkiksi nostaa puoluetukia ja rakennuttaa Li Anderssonille kesämökki ku pistää edes perusinfra toimivaksi.

Ja kuka niitä teitä kohta enää edes käyttää, kun joka nurkan takana vaanii peltipoliisi sadan euron sakkolapun kanssa.

Tämä maa tuhotaan sisältä päin. Se tuho tapahtuu sillä, että korruptoituneet päättäjät ja pöhöttynyt julkinen sektori imevät kaiken kansalaisilta. Ja kun he käyttävät rahat omiin ideologioihinsa ja ahneuksiinsa, rahaa ei riitäkään enää edes normaalien valtion toimien ylläpitämiseen. Tämä sitten syö kansalaisten uskon ja kunnioituksen julkiseen valtaan.

Suurin piirtein näin kävi Ranskan keltaliiviprotestien kanssa ja suurin piirtein näin tulee tapahtumaan Suomessa, jos hallitsijat eivät tajua. (Ja kun kattoo Rinnettä, niin siinä on hyvä sitte miettiä, että paljonko toi janari tajuaa mistään.)

[Jiri Keronen Facebookissa 4.8.2019. Ulostuloon liittyy Iltlehden uutisartikkeli Karu totuus Suomen teistä.]

[PS. Sanoin 1990-luvulla sähköpostitse yhdelle kaverilleni ollessani pelaamassa erästä vuoropohjaista sotastrategiapeliä: "Neuvostoliiton armeija rakastaa teitä." Hän luuli minun tarkoittaneen, että Neuvostoliiton armeija rakastaa häntä, kunnes selvitin asian oikean laidan. Mutta eikö olisi hienoa, että sitten kun Suomessa ei ole tulevaisuudessa enää autolla kuljettavia teitä, niin Venäjän on sitten paljon vaikeampi valloittaa maatamme?]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti